Erhardt screens

Optimale bescherming van binnenruimtes tegen oververhitting en verblindend zonlicht

VERTICALE ZONWERING ERHARDT Z

Geraffineerde verticaal zon- en anti-inkijkzonnescherm met verborgen ritssluitingssysteem

Bij de ERHARDT Z wordt de stof door een aangelast ritssluitingssysteem in een speciaal maar onopvallend railsysteem geleid, dat een storende lichtspleet tussen het zonneschermdoek en de geleiderail voorkomt. Dat zorgt voor een aanzienlijk hogere windstabiliteit (bij gevelmontage tot windkracht 6), ideaal bij tocht en winderig weer.  Hierdoor zijn ook grotere afmetingen mogelijk.

Tibelly screencollectie zijn leverbaar in twee stofkwaliteiten (een met een verschillende voor- en achterkant) Binnen is het verticale zonnescherm in opgetrokken niet zichtbaar. Bij de modellen Z105 en Z125 is de eindstaaf volledig intrekbaar. Voor de bediening wordt een motor gebruikt, die als optie met een draadloze afstandsbediening leverbaar is. De ERHARDT Z is voor veeleisende geveloplossingen (bijvoorbeeld ramen of grote glasvlakken) en voor terrassen en balkons een perfecte en onderhoudsarme aanvullende bescherming met veel toegevoegde waarde.

ZONWERING ERHARDT Z
ZONWERING ERHARDT Z
ZONWERING ERHARDT Z

Uitvoeringadvies voor de ERHARDT Z
Uit ons grote stoffenassortiment adviseren wij de Tibelly screencollectie. Het lichtdoorlatende weefsel biedt optimale bescherming tegen inkijk en zonlicht. Door de hoge transparantie is het doek onopvallend en aangenaam. De geraffineerde dessins zijn leverbaar in een groot aantal kleuren. Optimaal voor verticale cassettezonneschermen is de motoraandrijving met draadloze afstandsbediening. U kunt vanuit uw stoel snel en eenvoudig uw behaaglijke sfeer instellen.