Krijg een CONNEXOON IO cadeau!

Met de Connexoon kan u op u smartphone de rolluiken, screens, zonweringen, garagedeur, hek en verlichting bedienen. Intuïtief, handig én leuk! De unieke en duidelijke functies verhogen het wooncomfort van uw klanten. Kom de Connexoon ontdekken in onze showroom!

Je huis altijd binnen handbereik
Somfy biedt drie apps voor terrasapparatuur, toegangsapparatuur en raamapparatuur. De apps functioneren als een afstandsbediening. Met de app heb je je afstandsbediening voor bijvoorbeeld je rolluiken, je knikarmscherm of je garagepoort altijd in je broekzak. Op je smartphone pas je eenvoudig de instellingen van al deze apparatuur aan. Dit komt goed van pas in verschillende situaties, bijvoorbeeld:

  • Vraag je je onderweg naar je vakantiebestemming ineens af of je de achterdeur wel op slot hebt gedaan? Met de Connexoon Window app kun je het op afstand controleren.
  • Begint het ineens te regenen en bedenk je je dat je terraszonnescherm nog uit is? Met een druk op de knop in de Connexoon Terrace app sluit je het zonnescherm.
  • Ben je later thuis dan gepland en komen je vrienden eerder bij je huis aan dan jij? Je kunt je vrienden op afstand toegang tot je huis geven met de handige Connexoon Access app .

Met de Somfy apps heb je dus een afstandsbediening voor uiteenlopende Somfy producten op zak.

Je favoriete sfeer instellen
Een Somfy app is geen simpele afstandsbediening app, maar kan nog veel meer. Met de app stel je heel eenvoudig je favoriete instellingen of sferen op. Je kunt die dan op elk gewenst moment in een enkele seconde weer oproepen. Elke van de drie apps heeft zijn eigen handigheden. We noemen er graag een paar:

  • Met de Connexoon Window app sla je je favoriete sferen op. Kijk je bijvoorbeeld graag ’s avonds een film op de bank? Stel dan een filmkijkscenario in met gesloten rolluiken en gemoedelijke sfeerverlichting. Deze combinatie van instellingen kun je vervolgens steeds oproepen als je film gaat kijken.
  • Heb je vaak je handen vol als je uit de auto stapt? Stel dan met de Connexoon Access app in dat de garagepoort automatisch sluit als jij binnen bent.
  • Je zit op het terras met vrienden en geniet van de sfeer. Wil je deze sfeer opnieuw creëren? Maak een foto van je terras en de Connexoon Terrace app slaat het scenario automatisch op. Eet je een week later met vrienden op je terras, dan activeer je precies datzelfde scenario in een vingerknip. 

Zoek je een afstandsbediening app voor meerdere producten die zich aanpast aan jouw leven? Kies dan voor de gebruiksvriendelijke Somfy app.

Krijg een CONNEXOON IO cadeau!