Erhardt

Glaswanden

Glaswanden

Glaswanden vergroten de leefruimte en zorgen voor een optimaal gebruik van het terras. Geniet eerder en langer van het leven buiten! Met een glaswand kunt u een sfeervolle buitenkamer creëren, maar ook uw terrasoverkapping op een comfortabele manier openen en sluiten. Een glaswand kan worden uitgerust met een luxe meeneemfunctie. Door een ingebouwde meenemer in uw glaswand zijn alle glazen panelen aan elkaar verbonden, waardoor bij het openen en sluiten van de glaswand alle panelen automatische mee bewegen. Kortom: een glaswand heeft alleen maar voordelen!

Glaswanden
Glaswanden
Glaswanden

Maatwerk
Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen van uw glaswand, ASCO Zeeland kan u hierover adviseren. De glaswand, schuifwand en schuifpui van ASCO Zeeland worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. Zo past uw glaswand precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw ASCO Zeeland en Erhardt glaswand!

Vloeiende overgang van binnen naar buiten door volledig glazen wanden. Met maximale transparantie bieden de Erhardt glazen elementen betrouwbare bescherming tegen wind en schuin invallende regen. Zo kunt u uw tijd buiten nog meer verlengen. Bij ons vindt u de juiste oplossing voor terrasoverkappingen, loggia's en balkons.