Over ons

Betrouwbaarheid en vakmanschap

Over ons

Waarom zou u voor ASCO Zeeland kiezen?
In de overtuiging dat betrouwbaarheid en vakmanschap de belangrijkste voorwaarden zijn om klanten te binden, is ASCO Zeeland uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in Zeeland! Inmiddels hebben talloze consumenten iedere dag plezier van de kwalitatieve producten van ASCO Zeeland en ervaren zij dat kwaliteit daadwerkelijk meerwaarde voor het huis betekent en bijdraagt aan woonplezier.
We spreken met Rogier Hijman, eigenaar van ASCO Zeeland. Op de vraag wat naar zijn ervaring de kracht is van ASCO Zeeland antwoord Rogier: “Klanten ervaren bij ons vakmanschap en persoonlijke service in een compleet op elkaar afgestemd productassortiment dat comfortabel, stijlvol en zorgeloos wonen bewerkstelligd. Of het nu gaat om het plaatsen van hoogwaardige kozijnen in de stijl die bij het huis past, het monteren van kwaliteitszonwering, een waterdichte dakkapel of een woonplezier verhogende overkapping. Wij bieden keuze en advies in onze ruim 800 vierkante meter ideeëncenter.”

Professionele uitvoering
ASCO Zeeland vindt het belangrijk om haar klanten te ontzorgen. “De tijd dat een klant die kozijnen nodig had alleen kozijnen wilde bestellen is voorbij. Veel klanten komen niet bij ons om een product te kopen, zij zijn op zoek naar een stukje onbezorgde woonbeleving. Dus zoekt een klant kozijnen dan is de kans groot dat daarbij tevens binnen- en buitenzonwering gewenst is. Of wie weet vindt er een renovatie van een woonvertrek plaats en wil de klant tevens een fraaie laminaatvloer in deze ruimte. Wij bieden de mogelijkheid om dit alles in één project met onze eigen ervaren monteurs te realiseren. Een soepel lopende verbouwing, vanuit één leverancier gecoördineerd is dan het resultaat en de klant heeft maar één keer het ongemak van werkzaamheden in huis.” Dat is service en vakmanschap anno nu en ASCO Zeeland zorgt ervoor.

Kunststof kozijnen
Als het over kozijnen en innovaties gaat dan blijkt dat de ontwikkelingen niet stil staan. “Het gemak van kunststof kozijnen staat al jarenlang buiten kijf. Bijzonder prettig is dat deze kozijnen ook steeds meer veelzijdig zijn. ASCO Zeeland werkt met het toonaangevende Gayko kozijn. Gayko biedt een veelzijdig kozijnprogramma met uiteenlopende modellen en designs, zoals het nostalgisch kozijn en houtlook kozijn. En dat in alle RAL-kleuren! De klant heeft de keuze uit kozijnen van het solide basismodel tot de luxe comfortoplossing en kan deze (later) uitbreiden met speciale opties en hoogwaardige accessoires.” Dat deze kozijnen optimaal isoleren en worden geleverd met HR++ glas is vanzelfsprekend; duurzaamheid en spaarzaamheid zijn deugdzame eigenschappen.

Veiligheid
Dat een kwaliteitskozijn veiligheid biedt klinkt vanzelfsprekend. De klant die hierbij zijn twijfels heeft kan de kwaliteit zelf in het ideeëncenter met breekijzer testen. Dankzij innovaties als GaykoESP en GaykoGVS wordt bijvoorbeeld het lichten van de kozijnvleugels, de meest voorkomende inbraakmethode, onmogelijk. Met extra sluitpunten, veiligheidsbeglazing en afsluitbare grepen zijn uw deuren en kozijnen maximaal inbraakwerend.

Showroom ASCO Zeeland
Showroom ASCO Zeeland 2
Showroom ASCO Zeeland 3

Gemak
In samenwerking met leverancier Somfy is het mogelijk om gebruik te maken van de modernste technologieën. Afstandbediening is de standaard maar krijgt een steeds grotere betekenis. Zo kunnen zonwering, rolluiken, ramen en deuren en garagedeur van afstand bediend worden met de mobiele telefoon. Weet je dus niet zeker of je de ramen wel hebt afgesloten bij het van huis gaan? Een simpele handeling met de telefoon zorgt ervoor dat het huis goed is afgesloten en je onbezorgd van huis kunt zijn.

Ideeëncenter
Loopt u eens vrijblijvend binnen bij het ideeëncenter van ASCO Zeeland op Woonboulevard de Mortiere in Middelburg. Hier ziet u alle producten levensecht en staan de adviseurs klaar voor persoonlijk advies. U vindt ondermeer een dak, een gevel, een entree, een pui, fraaie overkappingen, garagedeuren en een vijver. “Wij hebben hier een dak nagebouwd met een dakkapel zodat mensen goed kunnen ervaren wat een dakkapel voor een ruimte doet. Men kan er binnenlopen en ook de afwerking bekijken. “licht Rogier Hijman enthousiast toe. “ De gevel is voorzien van kunststof gevelbekleding van Keralit, we laten een mooi kozijn zien met een jaloezie verwerkt tussen het glas, een overstek voorzien van kunststof en ingebouwde rolluiken. Kortom, we bieden een totaalplaatje zodat mensen ook ideeën op kunnen doen”.