Lamellen terrasoverkapping

Met een druk op de knop de blauwe lucht tevoorschijn toveren

Lamellen terrasoverkappingen

Het is een geweldige ervaring. Plaatsnemen in uw loungestoel op een schaduwrijk terras, en met een druk op de knop de blauwe lucht tevoorschijn toveren.  Inclusief zonlicht en een flinke dosis frisse lucht. Nee, het fascinerende design is niet de enige reden om voor de lamellenoverkapping van Jumbo te kiezen. De terrasoverkapping met lamellen is praktisch. Heel praktisch zelfs. Maar ook ongekend mooi. De strakke lamellen vormen een levensgroot geometrisch patroon dat tot de verbeelding spreekt. Een sterk architectonisch element in elke aanbouw. Harmonieus als u een moderne woning hebt. Stijlvol en eigentijds bij een landelijke woning. Dankzij het minimalistische design laat de lamellen terrasoverkapping uw woning altijd in zijn waarde. Daar is over nagedacht.

HET IDEE: WARME LUCHT STIJGT OP

Voor de meeste overkappingen geldt dat deze óf open óf gesloten zijn. De lamellen overkapping is het allebei tegelijk. U hebt schaduw, maar kijkt óók tegen de blauwe lucht aan. Het effect is uniek. U zult het als een verademing ervaren om onder uw lamellen terrasoverkapping te zitten. Warme lucht stijgt namelijk op en kan ontsnappen tussen de lamellen door. Dag hitte. Het is waar: we kunnen u wel de lamellen overkapping leveren, maar niet het uitzicht over eindeloze wateren en een azuurblauwe lucht. En toch: als u eenmaal lekker in uw loungestoel zit, zal het gevoel van zonnige stranden en verre oorden u overvallen. Volkomen relaxt droomt u weg terwijl een ‘zeewindje’ een aangename koelte brengt. Dat gevoel is onbetaalbaar.

ACCESSOIRES en AANVERWANTE OPLOSSINGEN

De lamellen terrasoverkapping kunt u zo luxe maken als u wilt. Het lamellendak is altijd een luxe, maar met de nodige accessoires en opties wordt het nog prettiger om op uw terras te verblijven. Op een zonnige zondag óf een eindeloze zomeravond. Sterker nog: met glazen schuifwanden en verwarming kunt u zelfs de winter doorbrengen onder uw lamellen overkapping. Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

DURF TE DROMEN

Het is waar. Een lamellen terrasoverkapping is een klasse hoger dan de gemiddelde overkapping. Maar het is dan ook een ongekende verrijking van uw dagelijkse leven. U gaat van deze overkapping enorm veel plezier krijgen. Misschien nog wel meer dan u durft te dromen. En het mooie is: u hoeft er niet voor te verhuizen. Ga eens naar uw terras, kijk naar boven en stel u voor dat u de lamellen sluit en van de schaduw geniet…