Verano Arezzo

Lamellen terrasoverkapping

Verano Arezzo

Ontspannen met een lamellendak

Met een lamellendak of lamellenoverkapping creëer jij een plek waar jij kunt ontspannen met een boek of gezellig kunt borrelen met vrienden. Dat wil toch iedereen? Een sfeervolle rusthoek in de tuin, in of juist uit de zon, helemaal naar jouw wens. Met een lamellendak geniet je vaker van je tuin

Met een lamellenoverkapping speel je in op het weer

Met lamellendaken speel je snel en eenvoudig in op het veranderende weer. Jij bepaalt de hoeveelheid zonlicht en ventilatie door de stand van de lamellen te veranderen. Lamellenoverkappingen kun je plaatsen tegen de gevel, op een bestaande constructie of vrijstaand in je tuin. De strakke aluminium vormgeving van een lamellendak zorgt dat het een echte eyecatcher in de moderne tuin vormt.

Verano Arezzo
Verano Arezzo
Verano Arezzo

De Arezzo is een elegant lamellendak. Het dak wordt gevormd door lamellen die openen en sluiten door middel van een fluisterstille motor. Als de lamellen zijn gesloten ontstaat een spatwaterdichte overkapping die een schaduwrijke plek creëert in jouw tuin. Een geweldige mix van een gedetailleerde afwerking, robuuste aluminium constructie en een strak design.

Lamellendaken op maat

Lamellendaken van Verano® worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de lamellenoverkappingen tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van lamellendaken en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!