GAYKO kunststof kozijnen

Je hebt houten kozijnen, kunststof kozijnen en Gayko kozijnen

GAYKO kunststof kozijnen

Ervaar het GAYKO kozijn
Je hebt houten kozijnen, kunststof kozijnen en Gayko kozijnen. Deze laatste zijn ontwikkeld en gemaakt in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen: eisen ten aanzien van isolatie, veiligheid, duurzaamheid en schoonheid. Een Gayko kozijn is niet alleen schitterend om te zien, het bespaart energie, is inbraakproof én onderhoudsvrij. Gayko? Het gründliche kozijn!

Welk kozijn past bij u?
Zoveel mensen, zoveel wensen. En dat is niet verwonderlijk. Ieder z’n smaak, zeggen we bij GAYKO. En elke woning zijn stijl. We vinden het belangrijk dat u het kozijn kiest dat past bij u en bij de architectuur van uw woning. Welk kozijn past bij u?
GAYKO concentreert zich - al bijna 30 jaar lang - op het eigen huis. Uw vertrouwde omgeving. De unieke toptechnologie van GAYKO richt zich op intelligente techniek die meer biedt: optimale veiligheid, uitgekiende warmte-isolatie, perfect comfort en een lange levensduur. De kozijnen en deuren van GAYKO worden gemaakt voor generaties. ASCO Zeeland is de eerste partij in Nederland waar wij een partnership zijn aangenaam en al ruim 10 jaar zorgen wij samen voor vele veilige huizen in Zeeland.

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Direct een offerte aanvragen

Afspraak maken

Bent u enthousiast geworden van onze producten

Maak snel een afspraak

Het volgende geef ik u graag mee...
De kozijntechnologie heeft zich in de afgelopen jaren in hoog tempo ontwikkeld; hightech innovaties, een chic design, intelligente functies en uitgekiende techniek. Denk alleen maar eens aan de isolatiewaarden. Volgens de Politie en andere veiligheidsdiensten is er nog veel ruimte voor verbetering als het gaat om kozijnen en deuren. En als we de gedachte van energiebesparing werkelijk serieus nemen, ook rekening houdend met de drastische ontwikkeling van de energiekosten, dan zouden alle kozijnen die vóór 1995 zijn geïnstalleerd, moeten worden vervangen.

Kozijnen van GAYKO betalen zichzelf doorgaans terug in de vorm van bespaarde energiekosten; kozijnen en deuren zijn immers bepalend voor de energie-efficiency van gevels. Zowel technisch als esthetisch drukken ze een stempel op uw huis; kozijnen en deuren zorgen voor rust, veiligheid en warmte in uw huis. Kozijnen zijn léven!