GAYKO veiligheid

Inbrekers? Houd ze buiten de deur!

GAYKO veiligheid

Inbrekers? Houd ze buiten de deur!
Elke dag, elke nacht is het raak. Ook bij u in de omgeving. Inbrekers slaan hun slag, vernielen ramen en ontvreemden kostbare spullen. U zou geen uitzondering zijn als u zich niet bewust bent van dit risico. Toch doet u er verstandig aan om de gedachte aan een inbraak niet te verdringen. Want het goede nieuws is dat u met de juiste kozijnen en deuren uw huis hermetisch afsluit voor indringers.

Maximaal inbraakwerend
Met GAYKOSafeGA maakt u het inbrekers wel héél moeilijk. Met deze veiligheidsvoorzieningen van GAYKO realiseert u veiligheid op het hoogste niveau. Dankzij innovaties als GAYKOESP en GAYKOGVS wordt bijvoorbeeld het lichten van de kozijnvleugels (de meest voorkomende inbraakmethode) onmogelijk. Met extra sluitpunten, veiligheidsbeglazing en afsluitbare grepen zijn uw deuren en kozijnen maximaal inbraakwerend.

Maximale service
Overweegt u kozijnen of deuren te vervangen? Bent u bezig met nieuwbouw van een woning? Welkom bij uw GAYKO dealer. U kunt rekenen op maximale service. Dat begint bij een goed advies. Uw dealer laat u graag zien wat de mogelijkheden en verschillen zijn. U ontvangt een heldere offerte. Vervolgens kan uw GAYKO dealer zorgen voor het inmeten van de kozijnen, het tijdig leveren én het monteren. En daarom zult u de service van GAYKO bij uw (ver)bouwproject bijzonder waarderen!

Zo veilig als u wilt
U wilt een veilig gevoel hebben in huis. Hoe kleiner de kans op een inbraak, hoe beter. Welke eisen dat stelt aan uw beveiliging, hangt onder meer af van uw type woning. Een vrijstaand pand beveiligt u anders dan een appartement op de zevende verdieping… En daarom bieden we maatwerk aan met GAYKOSafeGA.

Veiligheid op maat
Gaat u een nieuwe woning bouwen en kiest u voor optimale inbraakbeveiliging? Gaat u uw kozijnen vervangen of uw woning verbouwen? Met GAYKOSafeGA realiseert u veiligheid op maat. Dit concept staat voor individuele beveiligingsoplossingen in combinatie met de deuren en kozijnen van GAYKO. Passend bij uw woning en uw wensen.

Als u zich oriënteert op kozijnen, kunt u niet om de gepatenteerde Extreem Stabiele Profielbevestiging ESP van GAYKO heen. Want eigentijdse kozijnen moeten voldoen aan de hoge eisen op het gebied van warmtebescherming, geluidsisolatie en veiligheid! Meervoudige beglazing is daarbij een oplossing die zonder meer voorrang verdient. Maar… dat betekent een hoger ruitgewicht en dus een bijna driedubbel gewicht van de vleugel. Gaat u maar na. Vroeger woog een raam niet meer dan circa 30 kilogram. Tegenwoordig zijn gewichten van 150 kilogram geen uitzondering. GAYKOESP zorgt, in combinatie met de versterkte scharnieren, voor ongekende stevigheid. De schroeven worden niet alleen bevestigd in het kunststof en staal, maar ook in de speciale lijst van massief PVC. Daardoor kunnen de scharnieren driemaal zwaarder belast worden dan bij traditionele kozijnen. Inderdaad, ze kunnen tegen een stootje.

Bestand tegen stormkracht
De kozijnen van GAYKO zijn uitermate stabiel. Dat is het resultaat van de gepatenteerde constructietechnologie met GAYKOESP. Het is geen overbodige luxe. Die stabiliteit is van belang bij heftige dynamische belastingen. Bijvoorbeeld bij hevige wind of storm of als het raam doorslaat en het dagstuk raakt. Op die momenten maken de extreem hoge stabiliteit en uittrekbestendigheid van de GAYKO kozijnen het verschil. Zelfs de grootste ramen raken niet ontzet en blijven jaar in, jaar uit soepel lopen. De scharnieren zijn berekend op elke belasting. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen voor kozijnen van GAYKO zijn al jarenlang bewezen. De kozijnen lenen zich bovendien voor optimale beveiliging tegen inbraak en kunt u ook achteraf voorzien van driedubbel of meervoudig veiligheidsglas. Dankzij GAYKOESP is de constructie erop berekend.

Het solide scharnier met GAYKOESP staat garant voor enorme stevigheid. De grootste gewichtsbelasting wordt uitgeoefend op de scharnieren. De Extreem Stabiele Profielbevestiging GAYKOESP zorgt, in combinatie met de extra versterkte GAYKO scharnieren, voor maximale stevigheid. En daarmee kan het kozijn van GAYKO met GAYKOESP bogen op een uittrekkracht tot 800 kg in het schaarmechanisme.

IJzersterke schroefbevestiging van sloten in frame dankzij GAYKOESP. Dankzij GAYKOESP worden de schroeven van de veiligheidssloten onwrikbaar in het staal en de geleiders van massief PVC bevestigd.
Bicolor-beslag, veelal met GAYKOESP omlopend bevestigd in de venstervleugel. Extra GAYKOESP rails van massief PVC en Bicolor-beslag, omlopend bevestigd vanaf de glas- en beslagzijde, staan garant voor optimale torsiestijfheid en stabiliteit van de vleugels bij de uitvoering 500PLUS.