Gayko Voordeurpanelen

Kwaliteit - spreekt vanzelf

Gayko voordeurpanelen

Wat is een voordeurpaneel?

De constructie van een deur is vergelijkbaar met die van een raam. Eenvoudig gesteld bevindt zich bij een raam het glas waar zich in de voordeur het paneel bevindt. Een moderne voordeur bestaat voornamelijk uit een deurkozijn, een deurvleugel, de deurgreep, het beslag en het voordeurpaneel - het deurblad dus. Voor de optiek van een deur is het deurpaneel de belangrijkste component.

Met de steeds populairder wordende vleugel afdekkende bouwwijze ontstaat er een optiek zonder zichtbare afdichtranden. Alle componenten van de voordeur moeten vakkundig op elkaar afgestemd zijn. De profieldikte van de deurvleugel op zich bepaalt bijvoorbeeld ook de mogelijkheden voor de warmte-isolatie van het deurpaneel. Kleuren of houtdecor van het paneel zijn op hun beurt weer exact afgestemd op de vleugel en/of het kozijn. Tot slot moeten ook de paumelles (ook wel gewoon scharnieren genoemd), de deurgrepen en het hang- en sluitwerk perfect bij elkaar passen.

Gayko huisdeurdesigner

Prijzen

Bijna elke voordeur met een Gayko deurpaneel is een unicaat dat na uitvoerig advies en overleg speciaal voor u wordt vervaardigd. Daarom kunnen we u hier ook geen concrete prijzen noemen. Graag stellen wij u een vrijblijvende, op uw wensen afgestemde offerte voor uw voordeur samen - natuurlijk vervaardigd onder eerlijke voorwaarden en verantwoorde milieunormen.

Eerlijk is eerlijk: onze strenge kwaliteitsclaim sluit goedkope aanbiedingen en dumpprijzen uit. Toch, als u waarde hecht aan gedegen kwaliteit, inbraakbescherming en vormgeving, vindt u bij ons ook voordelige oplossingen die binnen uw begroting passen. Overtuig u zelf!

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Direct een offerte aanvragen

Afspraak maken

Bent u enthousiast geworden van onze producten

Maak snel een afspraak