Zonwering

Schaduw nodig?

De specialist in zonwering

Lang voordat onze jaartelling begon, gebruikten de Egyptenaren parasols om hun farao's te beschermen tegen de zon. Dit werd later overgenomen door andere beschavingen en werd zonwering vooral gebruikt door de welgestelde klassen.

Nu is zonwering beschikbaar voor iedereen en kent het vele toepassingen. Maar om er ook nu prinsheerlijk bij te zitten, is het belangrijk dat u kiest voor zonwering van topkwaliteit. Daarom kiest u ASCO. Dat is vorstelijk genieten! Op deze site vindt u onder meer informatie over het productassortiment buitenzonwering van ASCO, SunCircle, Erhardt Markisen en ROMA

Waarom buitenzonwering van ASCO?
Bij ASCO bent u dus aan het juiste adres voor zonwering. ASCO, SunCircle, Erhardt Markisen en ROMA bieden u topkwaliteit en daarom krijgt u maar liefst tot 7 jaar fabrieksgarantie en een uitstekende service.

Elektrische zonwering
Om uw zonwering in beweging te zetten, levert ASCO standaard elektrische zonwering. U kunt deze bedienen met een schakelaar of met een afstandsbediening. ASCO kiest bij de besturing van zonwering voor een motor van Somfy. U kunt dan met een simpele druk op de knop genieten van een schaduwrijk terras of een verduisterde kamer!