Zonwering

Schaduw nodig?

De specialist in zonwering

Lang voordat onze jaartelling begon, gebruikten de Egyptenaren parasols om hun farao's te beschermen tegen de zon. Dit werd later overgenomen door andere beschavingen en werd zonwering vooral gebruikt door de welgestelde klassen.

Nu is zonwering beschikbaar voor iedereen en kent het vele toepassingen. Maar om er ook nu prinsheerlijk bij te zitten, is het belangrijk dat u kiest voor zonwering van topkwaliteit. Daarom kiest u ASCO. Dat is vorstelijk genieten! Op deze site vindt u onder meer informatie over het productassortiment buitenzonwering van ASCO, SunCircle, Erhardt Markisen en ROMA

Waarom buitenzonwering van ASCO?
Bij ASCO bent u dus aan het juiste adres voor zonwering. ASCO, SunCircle, Erhardt Markisen en ROMA bieden u topkwaliteit en daarom krijgt u maar liefst tot 7 jaar fabrieksgarantie en een uitstekende service.

Elektrische zonwering
Om uw zonwering in beweging te zetten, levert ASCO standaard elektrische zonwering. U kunt deze bedienen met een schakelaar of met een afstandsbediening. ASCO kiest bij de besturing van zonwering voor een motor van Somfy. U kunt dan met een simpele druk op de knop genieten van een schaduwrijk terras of een verduisterde kamer!

Zonweringdoeken
Zonweringdoeken zijn stoffen die gebruikt worden om schaduw te creëren en bescherming te bieden tegen de zon. Ze worden vaak gebruikt als onderdeel van zonneschermen, luifels, en andere soorten zonwering. Deze doeken zijn meestal gemaakt van duurzame en weerbestendige materialen zoals polyester of acryl, en ze kunnen verschillende eigenschappen hebben, zoals waterdichtheid, UV-bescherming en ademend vermogen. Zonweringdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en maten, zodat ze kunnen worden aangepast aan de esthetiek en de functionele behoeften van een ruimte. Ze worden vaak gebruikt in tuinen, terrassen, balkons, en commerciële ruimtes om beschutting te bieden tegen de zon en het buitenleven comfortabeler te maken. Meer over de richtlijnen doek-confectie.