Zulke mooie zonwering

zie je maar zelden!

Meer woonplezier in Goes dankzij zonwering van ASCO

Bent u op zoek naar zonwering, maar dan wel iets met een beetje klasse? Dan vindt u bij ASCO ongetwijfeld precies wat u zoekt voor uw woning in Goes! Er zijn de laatste jaren heel wat ontwikkelingen geweest op het gebied van zonwering. Denkt u bij het woord ‘zonwering’ nog aan zo’n verkleurd oranje scherm dat bijna met geen mogelijkheid te bedienen is (behalve door potige gewichtheffers misschien)? Dan is het hoog tijd dat u eens bij ons langskomt om de mogelijkheden te bespreken die er nu zijn op het gebied van zonwering. Er is nu al zoveel meer mogelijk! We stellen graag aan u voor: de ZIPscreen.2!

ZIPscreen.2 biedt volop mogelijkheden
Een bijzonder mooie en chique oplossing biedt het ZIPscreen.2 van het vooruitstrevende merk ROMA. Het geheel bevindt zich als een soort tweede laag voor uw raam. Het houdt hinderlijk zonlicht tegen, maar laat tegelijk wel daglicht door. U zit dus niet ineens in een compleet verduisterd huis, maar kunt gewoon genieten van daglicht. Wel neemt ZIPscreen.2 de hitte weg en zorgt het voor een hoge mate van privacy. U kunt wel naar buiten, maar voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken. O, en spierbundels zijn niet meer nodig om het screen te benutten. Het geheel is elektrisch bedienbaar. Wat een woongemak! Daarom raden we het ZIPscreen.2 ook zeker aan als zonwering voor iedereen in Goes en omgeving.

ASCO zorgt voor een heerlijk koel huis met de perfecte zonwering!
Een mooie oplossing de ZIPscreen.2
In alle soorten, maten en kleuren

Voordeel op andere screens
Een groot voordeel van ZIPscreen.2 op andere screens is het grote oppervlak dat ermee bedenkt kan worden. Door de uitgekiende techniek die aan het scherm ten grondslag ligt, kan het scherm een ruit met een oppervlak van maar liefst 18m2 bedekken. En dat windvast – zonder geklapper bij elk briesje dat opsteekt. En dat is wel zo handig in Zeeland, natuurlijk. Het waait hier tenslotte bijna altijd – ook in Goes!

Brede uitzoek
Omdat we graag klaarstaan voor huizen in alle soorten, maten en kleuren, bieden we ZIPscreen.2 ook in een zeer divers kleurenpallet aan. U vindt bij ons ongetwijfeld iets dat bij uw smaak en uw huis past. Kom vooral eens bij ons langs. We nemen graag alle opties met u door en kunnen u voorzien van vakkundig advies!