Plisséhordeur

Decoratieve insectenwering

Plisséhordeur

De plisséhordeur is voorzien van zwart, geplisseerd gaas. Dit gaas is enigszins zonwerend en goed zichtbaar. Gemaakt voor in de dag montage, maar op de dag montage is ook mogelijk. Bij openslaande tuindeuren kunnen er twee plissédeuren naar elkaar toe gemonteerd worden, maar met 1 bovenbak is een fraai geheel.

De plissédeur werkt zonder veerspanning waardoor deze in elke gewenste stand blijft staan. Daardoor is deze deur zeer gebruiksvriendelijk. De ondergeleider is een kunststof (plak)strip van slechts 3 mm hoog, voor schuine onderdorpels is een schuine ondergeleider leverbaar.

Originele kwaliteit: onze plisséhordeur wordt in Europa geproduceerd uit louter originele onderdelen en gaas welke rechtstreeks van de patenthouder (Metaco) in Japan afkomstig zijn. De afmetingen lopen uiteen, dus in bijna alle situaties is een plisséhordeur een genot voor de insecten!

Standaard RAL-kleuren zijn RAL 9016 Wit, RAL 9001 Crème Wit en RAL 7016 Antraciet. Andere RAL-kleuren zijn tegen geringe meerprijs leverbaar.