Nooit meer te warm

dankzij zipSCREEN.2

Betaalbare en betrouwbare zonwering in Vlissingen

Wilt u ’s zomers ook een beetje meer koelte in uw huis in Vlissingen? Dan biedt een zonwering van ASCO uitkomst. Wij snappen als geen ander dat u klaar bent met onhandige schitteringen op uw tv, met binnenshuis zweten en met plaknachten. Zonwering biedt uitkomst, maar als u dan toch uw woning beschermt tegen de hitte, dan kunt u het het beste maar direct goed aanpakken met een echt goed product dat meer doet dan het belooft en dat ook nog eens een bijzonder fraaie uitstraling heeft. Daarom vertellen wij u graag over de mogelijkheden van de zipSCREEN.2 van het topmerk ROMA. Het is een betaalbare optie die heel veel mogelijkheden biedt en waar u gegarandeerd enorm veel woonplezier zult hebben!

Wat is de zipSCREEN.2?
Overweegt u de aanschaf van een goede zonwering? Dan is de zipSCREEN.2 een zeer goede optie. Maar wat is het precies? Het is een screen (of scherm) dat zich, wanneer u het heeft uitgerold, strak voor uw raam bevindt. Zeer windvast en dus geen geklapper bij het eerste zuchtje wind (dat komt mooi uit in Vlissingen waar het flink kan waaien). U bedient het geheel elektrisch en heeft er dus geen omkijken naar! Komt er een wolkje voor de zon, dan is het screen in een mum van tijd weer omhoog!

Wij maken uw woonplezier compleet met zipSCREEN.2!
Betrouwbare zonwering in Vlissingen
Een bijzonder fraaie uitstraling

Gebruiksgemak gecombineerd met een mooie look
U zult dus zeker gemak hebben van de zipSCREEN.2. Het houdt uw woning in Vlisisngen zalig koel en zorgt bovendien voor de nodige privacy. Niemand kijkt zomaar even naar binnen, maar u kunt wel prima naar buiten kijken! Nog een bijkomend voordeel is de mooie, chique uitstraling van deze screens. Ze geven uw huis een unieke, fraaie look mee! Zo’n mooi product moet ook écht bij uw huis passen en doordat u de keus heeft uit 209 Ralkleuren (standaard in mat en structuurkleuren) kunt u het geheel helemaal naar uw smaak kiezen. Wij van ASCO staan voor u klaar om de keuzes en mogelijkheden met u te bespreken!