Heerlijk in de schaduw met

zonwering van grote klasse

Een koel huis in Middelburg dankzij zonwering van ASCO

De Nederlandse zomers worden warmer en warmer. Hoe kunt u dan toch comfortabel wonen in Middelburg? Met een handige zonwering natuurlijk! Bij ASCO hebben we een oplossing die bescherming tegen de zon biedt en ook nog eens behoorlijk fraai is. We bevelen de aanschaf van zipSCREEN.2 van het gerenommeerde merk ROMA dan ook zeker aan!

Voordelen van een screen
De windvaste screens die we verkopen, bieden een bijzonder duurzame en doeltreffende vorm van zonwering. De constructie werkt als volgt. Het screen hangt vlak tegen de buitenkant van het raam van uw huis in Middelburg. Zo houdt het licht en warmte tegen. Maar bovendien houdt het ook hinderlijke schitteringen tegen. Als bijkomend voordeel verhoogt het de privacy. Tegelijk heeft u (in tegenstelling tot wanneer u kiest voor rolluiken) goed zicht naar buiten. Dat is dus meer dan zomaar ene zonwering!

Schaduw en koelte dankzij de zonwering van ASCO
zipSCREEN.2 een oplossing die bescherming tegen de zon biedt
de fraaiste zonwering voor uw woning in Middelburg

Waarom kiezen voor zipSCREEN.2?
Het ontwerp van de zipSCREEN.2 van ROMA ligt mijlenver voor op dat van hun concurrentie op het gebied van zonwering. Het reflecteert de zonnestraling in grote mate en beschermt overdag tegen inkijk, maar laat toch voldoende licht binnen. Het grote verschil zit hem in de mate van windvastheid van de zonwering van zipSCREEN.2. Doordat de stof over de volledige hoogte door een ritssysteem in de geleiding is gevoerd, is zipSCREEN.2 windvast en zijn grote maten geen probleem. U kunt gaan voor een oppervlak van wel 18 m2 (met een breedte of hoogte van 6 meter). Hier zult u veel gemak van hebben als uw woning in Middelburg grote glasoppervlaktes heeft. En zijn de oppervlaktes iets kleiner dan dat? Geen zorgen, ook daar kunnen we natuurlijk de perfecte zonwering voor vinden! De zipSCREEN.2 is een flexibel systeem. We bieden het aan in alle vormen en maten. Kom gerust eens bij ons langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn!