GAYKO Hefschuifdeuren

Nieuwe mogelijkheden, optimaal wooncomfort

GAYKO Hefschuifdeuren

Modern design, optimaal comfort, consequente functionaliteit en compromisloze kwaliteit – de exclusieve kunststof hefschuifdeuren met hun slanke, barrièrevrije profielen in nagenoeg alle kleuren fungeren als architectonische vormgevingselementen. Binnen en buiten worden één: de leefruimte wordt groter, de natuur wordt geïntegreerd in het woonlandschap en de woonkwaliteit neemt toe. Onze hefschuifdeuren onderscheiden zich door effectieve veilgheidsvoorzieningen en bieden een zeer goede warmte- en geluidsisolatie. Ze zijn zelfs geschikt voor passiefhuizen. De varianten worden exact volgens de individuele wensen van onze klanten vervaardigd – in talrijke uitvoeringen, met twee tot vier vleugels.

Nieuwe mogelijkheden, optimaal wooncomfort 
Onze hefshuifdeuren zijn een architectonisch vormgevingselement en blikvanger in één. Ze laten de grenzen tussen binnen en buiten versmelten! Onze hefschuifpuien zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren, en kunnen met taltijke veiligheidsvoorzieningen worden uitgerust. Ze worden speciaal op maar gemaakt en bieden daardoor optimaal comfort, maximale veiligheid en een lange levensduur. De grote glazen elementen van onze hefschuifdeuren zorgen voor licht en levensvreugde en bieden tegelijkertijd bescherming tegen kou, lawaai en andere ongewenste invloeden van buitenaf.

De profielen van de hefschuifdeuren zijn smal uitgevoerd, waardoor het glasoppervlak groot is en optimale transparantie is gegarandeerd. Comfortabel is ook de bediening, die dankzij de beproefde beslagtechniek eenvoudig in gebruik is.

Ondanks het slanke en elegante design onderscheiden onze deuren zich door optimale stabiliteit, een maximale slagregendichtheid en een uitstekende warmte- en geluidsisolatie.

Hefschuifdeuren staan voor een geheel nieuw woongevoel – tussen grenzeloze vrijheid en aangename behaaglijkheid.