GAYKO

Warmte-isolatie en geluidsisolatie

GAYKO Warmte-isolatie en geluidsisolatie

Direct tot 40 % energiekosten besparen
Hoezo stijgende olie- en gasprijzen? Hoezo hoge energiekosten? Als u uw gevel isoleert en uw oude kozijnen vervangt, kunt u zomaar tot 40 % op uw energiekosten besparen. Dat is een korting die geen energieleverancier u biedt. Laat niet langer energie verloren gaan met slecht isolerende kozijnen die bovendien niet meer goed functioneren.

Oude kozijnen kosten elke dag geld!
Misschien kijkt u elke dag door het dubbel glas van uw oude kozijnen naar buiten. Tevreden over zoveel isolatie. Maar de kans is groot dat deze kozijnen u elke dag geld kosten. Er gaat namelijk niet alleen veel energie verloren als u enkel glas hebt, maar ook als u kozijnen hebt van hout, aluminium of kunststof met traditioneel dubbel glas die vóór 1995 zijn geïnstalleerd. Als u uw pand rondom isoleert, kunt u fantastische besparingen realiseren. Meer dan 40% van de warmteverliezen is toe te schrijven aan verouderde kozijnen! En dat terwijl raamoppervlakken slechts 8,2 % van het totale oppervlak van een pand uitmaken. Bepaal zelf uw winst!

Uiterst efficiënt: slimme isolerende beglazing
Het glas draagt voor een groot deel bij aan de isolatiewaarde die een kozijn biedt. Bij GAYKO bent u er altijd zeker van dat uw kozijn goed is voor meer dan gemiddelde isolatie, dit komt mede door het profiel van het kozijn. Zelfs in de standaarduitvoering bieden onze kozijnen met standaard HR++ glas al een Ug-waarde van 1,1 W/(m2K) Met Super isolerend glas haalt u zelfs een Ug-waarde van 0,5 W/(m2K). Het geheim? Drie ruiten met daartussen argongas. Deze ramen zijn ook geschikt voor de zogenaamde passiefhuizen.

Altijd behaaglijk, nooit heet
Hoogwaardige isolerende beglazing heeft een unieke dubbelfunctie. ’s Winters houdt het glas de kou buiten. Echt buiten. Er gaat geen energie verloren en u kunt bij het raam zitten zonder dat u last hebt van kou of tocht. Datzelfde glas houdt ’s zomers de hitte buiten. De isolerende eigenschappen zorgen er in dit seizoen voor dat de temperatuur binnen aangenaam blijft. U heeft dus in alle seizoenen plezier van uw nieuwe kozijnen.

Stilte in huis
Stilte begint schaars te worden. Voorbijrazend verkeer, joelende kinderen, stampende machines, pratende buurtbewoners, een vliegtuig… Er zijn veel geluiden om u heen. Niet verwonderlijk dus dat veel mensen naar de stilte verlangen. En die stilte kunt u gewoon thuis creëren. Heel eenvoudig: door te kiezen voor geluidsisolerende kozijnen.

Creëer rust in huis
Al bij geluidswaarden van 40 dB (zoals die op kantoren wordt bereikt) reageert uw lichaam met een verhoogde inspanning. Daarom is de grens tussen geluid en geluidsoverlast maar heel dun. U kunt zich gespannen voelen, alleen al doordat u voortdurend verkeerslawaai hoort. Als het over GAYKO kozijnen gaat, gaat het daarom niet zomaar over techniek, maar over de kwaliteit van leven.

Twee vliegen in één klap
Mooier kan het niet. Met één kozijn houdt u geluiden buiten en de warmte binnen. Dat is dus twee vliegen in één klap. Warmte- en geluidsisolatie inéén: dat is goed nieuws van GAYKO. Gaat u toch uw oude kozijnen vervangen, dan wordt het binnenklimaat in alle opzichten aangenamer. Bovendien bespaart u voortaan aanzienlijk op uw energiekosten!

Maximale service
Overweegt u kozijnen of deuren te vervangen? Bent u bezig met nieuwbouw van een woning? Welkom bij uw GAYKO partner ASCO Zeeland. U kunt rekenen op maximale service. Dat begint bij een goed advies. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden en verschillen zijn. En u ontvangt een heldere offerte. Vervolgens zorgen wij voor het inmeten van de kozijnen, het tijdig leveren én het monteren. En daarom zult u de service van GAYKO bij uw (ver)bouwproject bijzonder waarderen, alles wordt bewerkstelligd door onze eigen montageteams met tientallen jaren werkervaring.