Dakkapellen

Verhoog de waarde van uw woning met een dakkapel

Dakkapellen

Traditionele dakkapellen worden ter plekke bij u op het dak gebouwd en passen dus altijd.

Een traditionele dakkapel kiezen
Het grote voordeel van traditionele dakkapellen is dat ze altijd passen. Deze dakkapellen zijn geheel volgens uw wensen samen te stellen. Voor mensen die de aanschaf van een traditionele dakkapel overwegen.

Traditionele dakkapellen zijn er in alle soorten en maten
Traditionele dakkapellen kunnen precies aangepast worden aan uw wensen, zodat de dakkapel goed past bij de uitstraling van uw huis. Traditionele dakkapellen zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en materialen. U bepaalt dus zelf hoe u de traditionele dakkapel wilt hebben en tegen welke kosten. De plaatsing op traditionele manier betekent dat uw dakkapel ter plekke op uw dak gemaakt wordt. Allereerst wordt er een uitsparing in uw dak gemaakt en wordt er een basisconstructie gebouwd. Daarna wordt het dak zo snel mogelijk (waterdicht) gemaakt. In de tussentijd wordt uw dak afgedekt met zeil. Tot slot worden alle onderdelen, zoals het kozijn, de zijwangen en de boeiborden, geplaatst en eventueel afgewerkt.

Dakkapellen - ASCO Zeeland
Dakkapellen - ASCO Zeeland
Dakkapellen - ASCO Zeeland

Een traditionele dakkapel
Traditionele dakkapellen worden op uw dak uit losse bouwmaterialen opgebouwd. De constructie wordt ter plekke op maat gemaakt met een houten frame. Deze basisconstructie wordt afgewerkt met kunststof. Het bouwen van de dakkapel neemt enkele dagen in beslag.

Traditioneel bouwen heeft de volgende voordelen:
Veel aandacht voor details
Veel keuzevrijheid
Elk dak is geschikt

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Direct een offerte aanvragen

Afspraak maken

Bent u enthousiast geworden van onze producten

Maak snel een afspraak

Let op: Er zijn ook dakkapellen specialisten die met de term traditioneel de vormgeving bedoelen. Het gaat dan grofweg om een plat dak, rechte zijwanden en een hoogte van 1.50 tot 1.80 m. Veel aandacht voor details.

Een traditionele dakkapel wordt precies aangepast aan de constructie van uw huis. Dit vraagt ruime expertise. De aanpassingen van de dakconstructie, de aansluitingen en de afwerking worden ter plaatse uitgevoerd. Hierdoor kan er goed ingespeeld worden op maatwerk en is er veel aandacht voor details. Deze werkwijze is hierdoor bijvoorbeeld voor oudere huizen zoals monumenten zeer geschikt. Een traditionele dakkapel geeft u veel keuzevrijheid. Door de manier van bouwen kunt u namelijk het ontwerp, de materialen en de afmetingen precies krijgen zoals u dat graag wilt. Alles kan op maat gemaakt worden. Heeft u veel of bijzondere wensen, dan is traditionele dakopbouw dus een goede keuze.

Een traditionele dakkapel kan op elk dak geplaatst worden. Het maakt bijvoorbeeld niet uit hoe schuin uw dak loopt. Ook bij een hellingshoek minder dan 25 graden is het plaatsen geen probleem en wordt de constructie geschikt gemaakt. Daarnaast hoeft het dak niet bereikbaar te zijn voor een hijskraan, zoals bij een prefab opbouw het geval kan zijn.