Binnen wordt buiten

met deze prachtige overkapping

Geniet van de buitenlucht in Middelburg met een inschuifbare overkapping van ASCO

ASCO heeft de oplossing voor u als u graag lekker wilt genieten van de buitenlucht bij uw woning in Middelburg. Heeft u ook zo’n romantisch idee als het gaat over buiten zitten? Lange zomeravonden, barbecueën, goede gesprekken met een glaasje rosé erbij… En valt het in de praktijk soms tegen? Er steekt een koude wind op of de zon is net iets te fel. Wat als wij van ASCO u zouden vertellen dat er een manier is om al die weersinvloeden de baas te zijn? Met een inschuifbare overkapping heeft u alle voordelen van een serre, maar ook het voordeel van het echte tuingevoel. U zit gewoon buiten. Maar dan wel goed beschermd tegen wind, regen en zon. En is het weer echt perfect? Dan schuift u geheel automatisch de overkapping omhoog open en beleeft u optimaal het buitenleven. Als dat geen genieten is!

Vouwdaken van Palmiye
Ons aanbevolen systeem voor een inschuifbare overkapping is het schuifdaksysteem van Palmiye. Dankzij de strakke lijnen en het moderne design zijn de inschuifbare overkappingen van Palmiye een verrijking voor uw terras. Het is een zeer degelijk systeem waar u het gehele jaar plezier van kunt hebben. Een inschuifbare overkapping van Palmiye is geschikt voor alle weertypes en ontworpen voor gebruik in alle seizoenen. Daar kunt u dus ook veel gemak van hebben wanneer het in de wintermaanden regent in Middelburg, bijvoorbeeld! 

Geniet van de buitenlucht in Middelburg
Inschuifbare overkappingen van Palmiye
Wilt u optimaal genieten van uw terras?

Er is nog veel meer mogelijk
Wilt u optimaal genieten van uw terras? Dan is een inschuifbare overkapping een goede eerste stap. Winterbarbecues, buiten zitten tijdens een hittegolf… het is allemaal flink comfortabeler dankzij uw nieuwe overkapping. En u bedient het geheel met slechts één druk op de knop. Wat een gemak! Uw tuin wordt zo het hele jaar toegankelijk! Wilt u nog meer comfort? Ook daarbij kunnen we u van dienst zijn. Zo kan de overkapping worden uitgebreid tot een inschuifbare serre door de zijkanten af te sluiten met verschillende flexibele wandsystemen. Zo wordt buiten zitten nóg leuker!