Maak een leefruimte van uw tuin

met een inschuifbare overkapping

Met een inschuifbare overkapping voelt u zich thuis in de tuin

Fijner wonen in Vlissingen dankzij een inschuifbare overkapping
Wilt u fijn buiten zitten bij uw huis in Vlissingen, maar is de zon te fel, of zoekt u een buitenplekje waar u ook comfortabel kunt zitten als het regent? Dan biedt een uitschuifbare overkapping zeker uitkomst. Altijd al willen wegdromen in een heerlijk stuk schaduw tijdens brandend het zonneschijn? Vermijd u liever een stevige wind? Of houd u het hoofd liever droog wanneer u uw terras geniet van een drankje? Wij hebben bij ASCO de perfecte terrasoverkapping voor u die dit allemaal mogelijk maakt. Zo wordt wonen en genieten van de tuin nog fijner!

Terrasoverkapping van een topmerk
Bij ASCO bevelen we u van harte terrasoverkappingen van Palmiye aan. Dit topmerk maakt uitschuifbare overkappingen die zeer eenvoudig te bedienen zijn. Komt er een wolkje voor de zon? Eén druk op de knop en de overkapping schuift omhoog. Wordt die wolk groter en vallen er druppels? Geen probleem. In een mum van tijd schuift de overkapping weer naar beneden. Best handig als u in een stad woont als Vlissingen waar het weer best nog eens wil omslaan. Ook goed om te weten: de inschuifbare overkapping biedt ook enige bescherming tegen de wind – en waaien doet het natuurlijk ook vaak zo dicht aan de kust in Zeeland! Bovendien is de inschuifbare overkapping van Palmiye is het hele jaar door te gebruiken. Als dat niet handig is!

De perfecte terrasoverkapping voor u!
De Palmiye inschuifbare overkapping
Met een inschuifbare overkapping voelt u zich thuis in de tuin

Fraaie uitbreiding van de leefruimte
Hoe vaak zit u in de tuin? En hoe veel vaker zou u er eigenlijk willen zitten? Door de installatie van een uitschuifbare overkapping neemt u een eerste stap naar meer tuinmomenten. Want met een goede terrasoverkapping zult u meer genieten van de optie om buiten te leven. Doordat u veel comfortabeler buiten zit, nodigt het tenslotte ook meer uit. De inschuifbare overkapping van Palmiye is bovendien bijzonder fraai om te zien. Strak uitgevoerd en echt een mooie uitbreiding van uw huis. Doordat u met deze ene eenvoudige aanschaf uw leefruimte uitbreidt, wordt uw huis bovendien meer waard. Natuurlijk: u kiest deze overkapping vooral om er zelf van te genieten, maar is dat geen fantastische bijkomstigheid?