Houd het hoofd (en uw huis) koel

met opbouw rolluiken

Rolluiken: de perfecte zonwering voor uw huis in Goes

Rolluiken bieden uitkomst voor uw woning in Goes! Ze werken als een hele goede zonwering. Kunt u ook zo heerlijk genieten van de zon? Wanneer we in het voorjaar de eerste zonnestralen zien, worden we daar natuurlijk allemaal vrolijk van. Maar wanneer we te maken krijgen met langdurige periodes van warmte (of zelfs hittegolven) dan is al die zon soms ook een beetje veel van het goede. Zeker in huis waar u gewoon goed wilt kunnen slapen in een koele slaapkamer. Een opbouw rolluik van het merk ROMA is dan een mooie oplossing. U kunt dankzij de rolluiken genieten van verkoelende schaduw of zelfs uw huis compleet verduisteren – handig als u thuis aan het werk bent en op beeldschermen moet kijken (of als de kinderen overdag willen gamen).

Elektrisch
De rolluiken die wij verkopen, zijn standaard elektrisch bedienbaar. We gaan namelijk voor optimale gebruiksvriendelijkheid en daar hoort een eenvoudige elektrische bediening van rolluiken bij. We gunnen iedereen in Goes tenslotte heel veel woonplezier en -gemak!

Op zoek naar zonwering? Kies dan voor rolluiken van ASCO!
opbouw rolluiken van ROMA
Genieten van verkoelende schaduw

Rolluiken vs. zonneschermen
Een rolluik doet meer dan een zonnescherm. Allebei zijn het goede middelen om overdadige zonneschijn buiten te houden, maar een rolluik heeft nog een flink aantal bijkomende voordelen voor uw huis in Goes. Een rolluik zorgt ook voor isolatie (zowel temperatuur- als geluidsisolatie). Bovendien geeft het u een grote mate van extra privacy, het beschermt uw kozijnen tegen hevige weersinvloeden en het verduistert volledig op elk gewenst moment van de dag. En hét grote bijkomende voordeel is natuurlijk het veiligheidsaspect. Een rolluik is een probaat middel om in te zetten in het kader van inbraakpreventie. Partijen die kwaad willen, komen een stuk lastiger uw woning binnen.

ROMA
Wij bevelen van harte de rolluiken van ROMA aan. Dit is een van de topmerken als het gaat om opbouw rolluiken. Een van de grote voordelen van ROMA is het gebruiksgemak. Daarnaast zijn de motoren van ROMA veel stiller dan die van hun concurrenten doordat ze een beschikken over een trillingvrije ophanging. Dat zorgt voor minstens 30% geluidreductie. Wanneer u veelvuldig gebruikt maakt van uw rolluik zijn dit zwaarwegende factoren.