Fraaie rolluiken zorgen voor extra sfeer

en houden uw huis heerlijk koel

De perfecte rolluiken voor uw huis in Middelburg

Wilt u met nóg meer plezier en een ontspannen gevoel van uw woning in Middelburg genieten? Dan zijn de rolluiken van ASCO zeker een aanrader voor u! Een opbouw rolluik zorgt voor zonwering en houdt daarmee uw huis koel in de warme maanden. Ook zorgt het voor extra privacy en veiligheid. Rolluiken spelen een belangrijke rol bij inbraakpreventie. Met de rolluiken dicht kunt u met een gerust gevoel gaan slapen. Ook dat is een belangrijk aspect van prettig wonen!

Opbouw rolluiken
Er zijn twee soorten: inbouw en opbouw. Beide werken goed als zonwering. De inbouwversies zijn echter alleen te gebruiken bij nieuwbouwhuizen. Opbouw rolluiken zijn geschikt voor alle huizentypes. Daar kunt u dus ook als u een oudere woning heeft in Middelburg prima mee uit de voeten. Bovendien komt er bij inbouw rolluiken een ingewikkeld plaatsingsproces kijken dat heel wat vraagt van architect, bouwer en fabrikant om een perfect eindresultaat te verkrijgen. Met een opbouw rolluik weet u waar u aan toe bent en krijgt u zeker waar voor uw geld!

Verhoog uw woonplezier
Genieten van uw woning in Middelburg
Rolluiken van het topmerk Roma

ROMA
We verkopen rolluiken van het topmerk Roma. Zij leveren rolluiken die hun werk perfect doen. Ook als het gaat om kleine details waar u vast nog nooit aan heeft gedacht. Zo moeten rolluiken water goed afvoeren omdat er anders schade kan ontstaan aan uw kozijnen. Over dat soort details denken de producenten van ROMA goed na en hun rolluiken kloppen dan ook tot in de kleinste puntjes. Een ander voordeel is hun stille motor die maar 30% van het geluid produceert dat uit andere rolluikmotoren komt!

Hoe werkt het?
Opbouw rolluiken worden voor het venster gemonteerd. Het is dan ook belangrijk dat ze goed samenvallen met de gevel. Er is uitzoek in maar liefst 209 standaard Ralkleuren in drie verschillende uitvoeringen: glanzend, mat en structuur. Meer dan genoeg uitzoek dus om ook voor uw woning in Middelburg prachtig passende rolluiken te vinden!