Maak met rolluiken van uw huis

Een veilig thuis!

Rolluiken van ASCO voor een veilig thuis in Vlissingen

Wonen gaat om je ergens thuis en op je gemak voelen. En wanneer voelt u zich nou meer op uw gemak dan wanneer u zich veilig voelt? Wij van ASCO kunnen u op weg helpen om u nog nét een beetje comfortabeler en veiliger in uw eigen huis te voelen dankzij onze fraaie collectie opbouw rolluiken van ROMA. U wist misschien dat rolluiken handig zijn als zonwering, maar wist u dat een rolluik ook in te zetten is als inbraakpreventie? Rolluiken hebben een vertragende werking bij een poging tot inbraak. Inbrekers zijn het liefst zo snel mogelijk weg en daarom is de aanwezigheid van rolluiken vaak al afdoende om ze te ontmoedigen. Als u dat weet, stapt u ’s avonds toch net iets meer ontspannen in bed!

Het gemak van een opbouw rolluik
Wij verkopen opbouw rolluiken van ROMA. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken voor uw woning in Vlissingen. Geen ingewikkelde constructie en geen ingrijpende verbouwing nodig aan uw huis. In een handomdraai hangen uw rolluiken aan de muur. Netjes afgewerkt en in een kleur die perfect past bij uw huis (er is een flinke uitzoek in RAL kleuren). Bijkomend voordeel van dit type rolluik is dat het zowel voor geluids- als temperatuurisolatie zorgt. U kunt bovendien kiezen voor een uitvoering die een extra geluidswerende werking heeft. Handig bij uw slaapkamer bijvoorbeeld!

Veilig en heerlijk koel wonen dankzij opbouw rolluiken
Een veilig thuis in Vlissingen
ROMA topkwaliteit

Hoge kwaliteit
We bieden alleen rolluiken van topkwaliteit aan. Daarom verkopen we rolluiken van het merk ROMA. Dit is een partij die regelmatig innoveert. Zo blijven ze vooroplopen in het veld. Hun elektrische motoren maken bijvoorbeeld 30% minder geluid dan andere merken. Dat is toch een aanzienlijk verschil! Bovendien werken ze met de beste materialen. En dat betekent dat u bij uw woning in Vlissingen jarenlang plezier zult hebben van de rolluiken die u bij ons aanschaft!

Weg met de hitte
Zoals gezegd, fungeren rolluiken ook als zonwering. Nu de zomers steeds warmer worden, heeft u soms behoefte aan een beetje extra koelte in huis. Dat houdt de boel goed leefbaar. Denk hierbij ook zeker aan rolluiken bij de slaapkamer… Het slaapt zo veel fijner als het daar niet al te warm is. Geen klamme nachten meer en ’s ochtends écht uitgerust weer opstaan. Een kwaliteitsrolluik maakt daarbij het verschil!