Erhardt

Carport

Carport

Een carport naast uw huis geeft u het gehele jaar bescherming voor uw auto. In de herfst en de winter staat uw auto goed beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. In de lente en in de zomer is uw auto goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. Een carport maakt uw huis en leefruimte grote. Zo kunt u de garage ook voor andere zaken gebruiken, terwijl uw auto beschermd blijft tegen de elementen.
Een carport neemt veel minder plek in dan een garage en kan gewoon aan uw huis aangebouwd worden.

Aluminium carports zijn sterk in opkomst. Licht in gewicht en toch ijzersterk qua constructie, bovendien mooi om te zien en makkelijk te bewerken waardoor er veel mogelijkheden ontstaan wat betreft het design en de toepassingen. ASCO Zeeland heeft het in huis. Eigenlijk zou u onze collectie eens met eigen ogen moeten bekijken. Kom gewoon eens langs en bezoek onze showroom in Middelburg of bekijk op uw gemak onze website Wij houden graag de laatste trends en ontwikkelingen voor u in de gaten.

Erhardt Carport
Erhardt Carport
Erhardt Carport

Aluminium Carport
Onze carports zijn gemaakt van een aluminium constructie voorzien van helder veiligheidsglas. Glastechniek is een logisch gevolg op onze overkappingsactiviteiten binnen Ter Huurne. Hiermee leveren we onze klanten een compleet aanbod rond huis en tuin, met de kwaliteit en mentaliteit die u van ons gewend bent. We voeren alles in eigen beheer, van meting, bestelling tot montage uit.