ERHARDT

glaselementen

ERHARDT glaselementen

Glaselementen met ongelooflijk veel mogelijkheden: optimale flexibiliteit, ook overal en achteraf te integreren en buitengewoon fraai. De ERHARDT-glaselementen kunnen niet alleen als aanvulling op terrasoverkappingen worden toegepast, maar kunnen ook op veel andere gebieden worden toegepast. Met de veelzijdige en individueel te ontwerpen elementen kunnen bijvoorbeeld balkonbeglazingen worden gerealiseerd, terrasoverkappingen in elke denkbare soort worden uitgebreid, prachtige toegangen en buitentrappen worden gecreëerd of hoogwaardige wind- en inkijkbescherming ook in lastige montagesituaties mogelijk worden gemaakt.

De ERHARDT-glaselementen zijn geen modulaire elementen, maar worden voor elk object afzonderlijk ontworpen en geproduceerd. Daardoor kunnen onvermoede oplossingen worden gerealiseerd. De elementen bestaan uit aluminium en glas en worden kwalitatief hoogwaardig ingebouwd. De duurzame glaselementen zijn daarmee weerbestendig en toch erg eenvoudig te onderhouden. De aluminiumelementen zijn leverbaar in drie basiskleuren, maar kunnen in elke gewenste RAL-kleur worden besteld.

ERHARDT schuifelementen
Wij denken mee, tot in het kleinste detail
De volglas-schuifelementen kunnen zowel als glazen deur- en als raamfront worden gebruikt. De vloerrails voor de deurelementen kunnen drempelloos en vlak in de vloer worden verzonken. Door de hoogwaardige kogellagers lopen de schuifelementen uiterst licht en behouden ze langdurig hun functionaliteit. De glazen schuifelementen kunnen afzonderlijk of per twee in de 2- tot 5-sporige geleiders lopen, waardoor lengtes tot wel 10 m kunnen worden gerealiseerd. De randloze deurelementen laten zich geraffineerd opzij schuiven en zorgen zo voor een fantastisch uitzicht. Deze transparante constructie is een van de grote voordelen van de ERHARDT-glaselementen. Standaard leveren wij de glas- schuifelementen met een gemakkelijk bedienbaar deurslot in hoogwaardig roestvrij stalen uiterlijk.

ERHARDT glaselementen
ERHARDT glaselementen
ERHARDT glaselementen

ERHARDT vaste glaselementen
Laat u inspireren

De ERHARDT-glaselementen kunnen niet alleen als aanvulling op terrasoverkappingen worden toegepast, maar kunnen ook op veel andere gebieden worden toegepast. Met de veelzijdige en individueel te ontwerpen elementen kunnen bijvoorbeeld balkonbeglazingen worden gerealiseerd, terrasoverkappingen in elke denkbare soort worden uitgebreid, prachtige toegangen en buitentrappen worden gecreëerd of hoogwaardige wind- en inkijkbescherming ook in lastige montagesituaties mogelijk worden gemaakt. De ERHARDT-glaselementen zijn geen modulaire elementen, maar worden voor elk object afzonderlijk ontworpen en geproduceerd. Daardoor kunnen onvermoede oplossingen worden gerealiseerd. De elementen bestaan uit aluminium en glas en worden kwalitatief hoogwaardig ingebouwd. De duurzame glaselementen zijn daarmee weerbestendig en toch erg eenvoudig te onderhouden. De aluminiumelementen zijn leverbaar in drie basiskleuren, maar kunnen in elke gewenste RAL-kleur worden besteld.

ERHARDT-SCHUINE ELEMENTEN
Alles is mogelijk!

Schuine elementen zijn alle onderbouwelementen waarvan minstens een van de hoeken anders dan 90° is. Schuine elementen kunnen elke lineaire vorm hebben. Zelfs op de lastigste plaatsen zijn fantastische oplossingen mogelijk. De schuine elementen worden voornamelijk toegepast als wind- en weerbescherming in hoekige situaties. De schuine elementen kunnen ook als stabilisator dienen voor vaste elementen en de glazen schuifelementen. Bij beide kunt u kiezen tussen randloos glas met roestvaststalen bevestigingen of aluminiumranden met binnenvlak van glas. De vaste elementen kunnen bovendien als sandwichplaat worden geleverd (bijvoorbeeld aluminiumvulling als afschermkap in het onderste deel en boven helder glas, waarbij de hoogte van de vullingen variabel is). Wie bovendien kiest voor een ERHARDT-terrasoverkapping kan ook voor de liggende delen kiezen voor een combinatie van glas en bijvoorbeeld een 1/3 aluminiumvulling.