Overkapping

ERHARDT T100/T150

Overkapping ERHARDT T100/T150

TERRASOVERKAPPINGEN MET PANORAMA-EFFECT VOOR ZOMERSE VAKANTIESFEER THUIS:
innovatief, veelzijdig en flexibel

Met een ERHARDT-terrasoverkapping haalt u in de zomer de echte vakantiesfeer in huis. Met een terrasoverkapping kunt u altijd, bij elk weertype, buiten zitten. Terrasoverkappingen worden steeds vaker gekocht, omdat ze ook flexibel kunnen worden ontworpen en achteraf ook kunnen worden voorzien van glaselementen. De veelzijdige vormgevings- en toepassingsmogelijkheden van een terrasoverkapping zijn eindeloos. Het maakt niet of u een terras-, balkon of speciale oplossing zoekt; u kunt zelf bepalen welke functies of welke bescherming de terrasoverkapping moet hebben. De vrij te ontwerpen vaste en schuine elementen bieden aanvullende bescherming en mogelijkheden. Met onze glazen schuifelementen beschikt u in de zomer over een weerbestendige ruimte, die toch een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de omgeving en altijd toegang tot de tuin mogelijk maakt.

Overkapping ERHARDT T100/T150
Overkapping ERHARDT T100/T150
Overkapping ERHARDT T100/T150

De ERHARDT-terrasoverkappingen zijn bijzonder stabiele aluminiumconstructies, waardoor erg grote glasvlakken zonder storende kolommen kunnen worden gerealiseerd. Dat wordt bereikt door een geraffineerde dwarsdoorsnede van de dragende elementen. Hierdoor heeft de terrasoverkapping een erg slanke en lichte uitstraling , maar is desondanks uiterst stabiel en duurzaam. Een terrasoverkapping kan het gehele jaar door praktisch zijn , bijvoorbeeld als opbergruimte voor tuinmeubelen of als speciaal ontworpen oplossing. De aluminiumconstructie is leverbaar in drie basiskleuren (wit, grijsaluminium en antraciet), maar als optie ook in elke RAL- kleur.

De ERHARDT-terrasoverkappingen kunnen perfect van alle kanten (boven en zijdelings) worden voorzien van de ERHARDT-serrezonweringen en de ERHARDT -verticale zonweringen. Met een optionele wind- en zonsensor beschermt u uw terrasoverkapping tegen oververhitting. Met de ERHARDT-verticale zonwering (ERHARDT Z) beschermt u zich bovendien optimaal bij laagstaande zon en tegen nieuwsgierige blikken, terwijl u zelf uw omgeving in de gaten kunt blijven houden. Onze dimbare ledlichmodules en infraroodwarmtestralers uit ons assortiment verhogen het comfort nog verder.