Overkapping

ERHARDT T100/T150 Integral

Overkapping ERHARDT T100/T150 Integral

TERRASOVERKAPPING MET PANORAMA-EFFECT VOOR ZOMERSE VAKANTIESFEER THUIS
innovatief design, geïntegreerde techniek, veelzijdig en flexibel

Met een ERHARDT-overkapping haalt u in de zomer de echte vakantiesfeer in huis. Met een terrasoverkapping kunt u altijd, bij elk weertype, buiten zitten. Terrasoverkappingen worden steeds vaker gekocht, omdat ze ook flexibel kunnen worden ontworpen en achteraf ook kunnen worden voorzien van glaselementen. De veelzijdige vormgevings- en toepassingsmogelijkheden van een terrasoverkapping zijn eindeloos. Het maakt niet of u een terras-, balkon of speciale oplossing zoekt; u kunt zelf bepalen welke functies of welke bescherming de terrasoverkapping moet hebben. De vrij te ontwerpen vaste en schuine elementen bieden aanvullende bescherming en mogelijkheden. Met onze glazen schuifelementen beschikt u in de zomer over een weerbestendige ruimte, die toch een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de omgeving en altijd toegang tot de tuin mogelijk maakt. Met de nieuwe terraszonwering levert ERHARDT een design¬oplossing zonder dakoverstek, maar met geraffineerde details. De ERHARDT T100/T150 INTEGRAL is leverbaar met twee verschillende dakribben. Bovendien zijn door de overspanning van maximaal 7 m tussen de staanders bijna geen staanders nodig.

Overkapping ERHARDT T100/T150 Integral
Overkapping ERHARDT T100/T150 Integral
Overkapping ERHARDT T100/T150 Integral

De ERHARDT T100/T150 INTEGRAL oogt door zijn moderne constructie tijdloos en slank (zowel bij grote als bij kleine oplossingen), maar is desondanks uiterst stabiel en duurzaam. Met deze hoogwaardige constructie van glas en aluminium wordt uw terras een weerbestendige tuinkamer. De optische charme van de nieuwe terraszonwering zit met name in de nieuwe dakconstructie. De waterafvoer is geraffineerd in de staanders geïntegreerd: Het regenwater wordt via de regengoot afgevoerd naar de in de staander geïntegreerde regenpijp. Wanneer de regenpijp moet worden gereinigd, kan het met een clipsysteem gesloten voorste profiel eenvoudig en snel worden geopend. Door het moderne en minimalistische design is de nieuwe terraszonwering ook voor de kleinste oppervlakken een fraaie oplossing. Een terrasoverkapping kan het gehele jaar door praktisch zijn, bijvoorbeeld als opbergruimte voor tuinmeubelen of als speciaal ontworpen oplossing. De aluminiumconstructie is leverbaar in vier basiskleuren (Crème Wit, Wit, Grijsaluminium, Antraciet), maar kan in elke gewenste RAL-kleur worden besteld.

De ERHARDT-terrasoverkappingen kunnen perfect van alle kanten (boven en zijdelings) worden voorzien van de ERHARDT-serrezonweringen en de ERHARDT -verticale zonweringen. Met een optionele wind- en zonsensor beschermt u uw terrasoverkapping tegen oververhitting. Met de ERHARDT-verticale zonwering (ERHARDT Z) beschermt u zich bovendien optimaal bij laagstaande zon en tegen nieuwsgierige blikken, terwijl u zelf uw omgeving in de gaten kunt blijven houden. Onze dimbare ledlichtelementen en infraroodwarmtestralers uit ons assortiment verhogen het comfort nog verder.