Vouwdaken van Palmiye

Uit- en inschuifbaar, zonwerend, regen en windbestendig

Vouwdaken van Palmiye

Bij een terrasoverkapping denken veel mensen aan een constructie met een glazen dak of zelfs een complete serre. Toch wil bijna iedereen even flexibel zijn als met een zonnescherm. U wilt een overkapping die u gemakkelijk kunt openen en sluiten. En dat is precies het voordeel van een uitschuifbare terrasoverkapping van ASCO Zeeland.

Uit- en inschuifbaar, zonwerend, regen en windbestendig Het doek van deze terrasoverkapping schuift met een druk op de knop naar boven of beneden. Ideaal! Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind. Omdat het scherm van de terrasoverkapping van speciaal PCV-doek is gemaakt, kunt u deze terrasoverkapping permanent gebruiken. Zomer en winter.

Vouwdaken van Palmiye
Vouwdaken van Palmiye
Vouwdaken van Palmiye

Maak het hele jaar gebruik van uw terras met onze terrasoverkappingen met vouwdaken. Maak uw keuze uit de diverse serie met vele opties. Voor elke ambiance bieden wij een passende oplossing om op een stijlvolle manier het beste uit uw terras te halen.

Wij bieden schuifdaksystemen met een aluminium frame. De strakke lijnen en een modern design maken de Palmiye overkappingen een verrijking voor uw terras. Deze terrasoverkapping is geschikt voor ieder weertype en ontworpen voor gebruik in alle seizoenen.

Indien gewenst kan de overkapping worden uitgebreid tot een inschuifbare serre door de zijkanten af te sluiten met verschillende wandsystemen.