Lamellen terrasoverkapping

Winsol Pergola SO!

Winsol Pergola SO!

Ontdek een nieuwe manier van buiten leven

Knus cocoonen in je eigen tuin of terras? Met de Pergola SO! creëer je een woonkamer buiten. Op elk moment van de dag vertoef je er in alle rust en comfort. Zo maak je van de Pergola SO! een zalige plek waar je de mooiste momenten beleeft met vrienden of familie.

SO! Refreshing

Wat als .... je zelf het weer in je tuin of je terras zou kunnen bepalen? De Pergola SO! past zich aan de weeromstandigheden aan dankzij de instelbare lamellen. Optionele ingebouwde screens en houten of glazen schuifwanden zorgen voor een microklimaat dat jij in de hand houdt. Waan je op warme zomerdagen op een zonvergoten strand terwijl je geniet van een aangename bries. Tijdens de koudere maanden zorgt de geïntegreerde verwarming voor een aangename temperatuur.

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Direct een offerte aanvragen

Afspraak maken

Bent u enthousiast geworden van onze producten

Maak snel een afspraak
Winsol Pergola SO!
Winsol Pergola SO!
Winsol Pergola SO!

SO! Bright

In de Pergola SO! bepaal jij de mood. Je past de stand van de lamellen, screens of andere wanden aan of je schakelt voor extra sfeer en gezelligheid de LED-verlichting in. Warm licht voor een diner met vrienden of familie, koud licht om comfortabel een goed boek te lezen ... Jij beslist!

SO! Music

Met muziek zorg je voor een rustige sfeer of zorgt voor de nodige ambiance tijdens een feestelijke avond. Met ons inventief systeem verbind je je smartphone via Bluetooth met de luidsprekers in de Pergola SO! Speel dus gerust je favoriete playlist af in je Pergola SO!

SO! Easy

Een infraroodverwarming met een capaciteit van 2600 W, een USB-plug en een 230 V-aansluiting die discreet ingebouwd zijn verhogen het comfort. We kunnen je terrasoverkapping ook voorzien van een projector. Ideaal voor knusse filmavonden in de tuin.

SO! Heaven

Ook 's avonds is het heerlijk toeven in je Pergola SO! Vlei je neer, ontspan en bewonder de duizelingwekkende sterrenhemel van de tientallen LED-lichtjes die inbouwden in de lamellen.

SO! Connected

De gepatenteerde en intelligente aansturing van de lamellen berekent de ideale stand, volgens jouw eigen voorkeuren. Liever warm of toch op zoek naar schaduw? De lamellen zetten zich automatisch juist!