Roma Buitenjaloezieën

Spelen met licht

Roma Buitenjaloezieën

Roma buitenjaloezieën zijn er in 3 verschillende uitvoering:
• De Gevel buitenjaloezieën:
o Standaard met U-geleider en afstandsteun of staaldraadgeleiding.
o Vrijdragende uitvoering (speciaal voor glasviesgevels)

• Raffstore, een buitenjaloezie in een rolluikkast.

• Modulo:
o Modulo.S voor snelle inbouw in een bouwkundige koof.
o Modulo.P en XP voor zichtbare montage.
o Modulo Intego om in te stucen.

Wilt u buiten jaloezieën? Dan is de Raffstore of Modulo van Roma de ideale oplossing voor U.
Deze beide producten zijn volledig voor geassembleerd en geven 70% montagetijd besparing. Daarom is uw aankoopprijs meer kwaliteit en minder arbeid. Meer waar voor uw geld. De gevel buitenjaloezieën is een bouwpakket en wordt pas interessant vanaf 15 a 20 stuks voor projecten.

Roma Buitenjaloezieën
Roma Buitenjaloezieën
Roma Buitenjaloezieën

De Roma Raffstore kan net zo eenvoudig aan elke woning of gebouw zichtbaar worden gemonteerd als een rolluik of een screen. Deze nieuwe techniek staat het eenvoudig toe, optisch op een zeer aansprekende wijze, om beide bouwelementen te combineren. Rolluik (A) op de weerszijde en als inbraakbescherming alsmede Raffstore (B) op de zonzijde. Opbouwelementen van Roma getuigen van deugdelijkheid.

Roma Raffstores schermen de stralingswarmte bijzonder efficiënt af en kunnen altijd door de kantelbare lamellen de actuele lichtverhouding aanpassen.

Door het vrije zicht naar buiten en de mogelijkheid tot communicatie met de buitenwereld wordt een opgesloten gevoel weggenomen. Het is zo eenvoudig om van de zonwering te genieten en daarbij toch vrij zicht te hebben

Door de nieuwe, op platformtechnologie gebaseerde, Raffstore-systemen van de .XP-serie krijgen de bouwers moderne bouwelementen die door extra uitvoeringen multifunctioneel uitgerust zijn en bieden daardoor een duidelijke meerwaarde. De ook later inzetbare module met insectenhor of textiel screen zorgt voor een zinvolle productverbreding. U heeft ook geen extra buitenliggende montage-inrichtingen nodig. Alles is netjes in de kast ondergebracht en wordt in een tweede loopkamer achter het rolluiklamel geplaatst.