Pergolazonwering

Erhardt Arc

Erhardt Arc

Creëer een serene zithoek in uw tuin met de Erhardt Arc Pergola. Deze vrijstaande overkapping is voorzien van een oprolbaar doek. Hierdoor kunt u zelf kiezen of u in de zon gaat zitten of juist wilt genieten van de koele schaduw. Ook kunt u de luifel half openschuiven zodat u het zonlicht deels door kunt laten. Wanneer het doek helemaal gesloten is, laat deze ook geen vocht door. Het water wordt ook nog eens onzichtbaar afgevoerd. Bent u benieuwd naar de Erhardt Arc?

ERHARDT ARC PERGOLA

Naast de mogelijkheid om de Erhardt Arc pergola als vrijstaande overkapping te gebruiken, kan deze ook gemonteerd worden aan uw huis. Bij ASCO Zeeland werken wij namelijk alleen met topmerken zoals Erhardt, waardoor wij zonwering op maat kunnen garanderen! Na een kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen op een rijtje zetten, kunnen we uw terras opmeten om zo uiteindelijk tot een gedetailleerd ontwerp te komen. Op deze manier kunnen we u voorzien van buitenzonwering die gebaseerd is op uw wensen. Met de Erhardt Arc pergola is alles mogelijk!

Erhardt Arc pergola
Erhardt Arc pergola
Erhardt Arc pergola

ERHARDT ARC MOGELIJKHEDEN

Wanneer u kiest voor een hoogstaand merk als Erhardt, is dat ook terug te zien in de Erhardt Arc zonwering. De mogelijkheden qua functies zijn namelijk eindeloos! Zo kunt u ervoor kiezen om een led-stripe te laten installeren. Ook is het mogelijk om verwarming, verticale zonweringen of glazen schuifdeuren te integreren in het ontwerp. Op die manier kunt u de overkapping helemaal indelen zoals u dat zou willen. Wilt u meer weten over de Erhardt Arc? Neem voor alle mogelijkheden gerust contact met ons op!

ERHARDT ARC BESTURING

U kiest voor kwaliteit en duurzaamheid wanneer u een Erhardt Arc aanschaft. Ook de besturing van dit product is zeer gebruiksvriendelijk. Met een afstandsbediening bedient u moeiteloos de traploze motor. Deze zorgt ervoor dat de waterdichte stof over de twee rails naar uw gewenste punt glijdt. De pergola uit de Erhardt Qube serie is volledig aanpasbaar naar uw wensen. Heeft u vragen over de Erhardt Arc of de besturing ervan? Kom dan gerust langs in onze showroom, waar onze experts u graag voorzien van deskundig advies!

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Direct een offerte aanvragen

Afspraak maken

Bent u enthousiast geworden van onze producten

Maak snel een afspraak