ERHARDT

Pergolazonwering

ERHARDT Pergolazonwering

Het stabiele pergolascherm uit aluminium voor flexibele weerbescherming in zowel privé- als horecatoepassingen

De ERHARDT PM is een pergolazonnescherm met van een hoogwaardige aluminium cassette die zowel doek als techniek rondom beschermt. De cassette heeft twee geleidingsrails voor het doek en vaste steunen aan het einde van de uitval. Dat maakt dit scherm bijzonder solide en uiterst windstabiel. Met de verschillende bevestigingen kan het scherm nagenoeg overal worden gemonteerd, ook op lastige huisgevels. De ERHARDT PM is in ingedraaide toestand (bijvoorbeeld in de winter) door de slanke constructie en het moderne design van de steunen en geleiders bijzonder onopvallend.

De zonwering kan met de standaardmotor gemakkelijk in de gewenste positie worden uitgetrokken. Extra bescherming tegen inkijk en verblindend zonlicht kunt u op elk gewenst moment realiseren met de bijpassende ERHARDT verticale- of zijschermen. Voor De ERHARDT PM zijn veel comfort-verhogende accessoires leverbaar, zoals: draadloos bediende motor, warmtestraler, lichtlijst en nog veel meer.

ERHARDT Pergolazonwering
ERHARDT Pergolazonwering
ERHARDT Pergolazonwering

Slanke constructie en toch perfect beschermend tegen zon en regen
De ERHARDT PM kan zowel bij kleine als erg grote oppervlakken (bijvoorbeeld kleine balkons, dakterrassen, terrassen of in de horeca) worden toegepast. Op onbeschutte plaatsen met veel wind is het pergolazonnescherm de ideale keuze die bovendien ook beschermt tegen regen. En als bijkomend voordeel kan de breedte onafhankelijk van de uitval worden gekozen. De ERHARDT PM is dankzij de steunen ook bij wind een perfecte zonwering (ideaal voor balkons en dakterrassen) en vanaf een hellingshoek van 15° (ca. 24 cm per strekkende meter) een optimale bescherming tegen regen. De ERHARDT PM kan voor extra bescherming tegen inkijk en zon (bij laagstaande zon) ook worden voorzien van verticale- of zijschermen. Wij adviseren daarvoor met name de ERHARDT Z met verborgen rits. Dit verticale zonnescherm kan op elk gewenst moment perfect worden geïntegreerd en biedt extra bescherming tegen wind. Met een stof van glasvezel-screen kunt u wel de omgeving bekijken, maar bent u beschermd tegen nieuwsgierige blikken.

ERHARDT PM-accessoires
Met de optionele lichtlijst, die zowel aan de cassette als op de wand kan worden bevestigd, kunt u uw terras professioneel en perfect uitlichten. De lichtlijst kan als optie ook met een dimmer worden geleverd. De optionele infraroodwarmtestraler verwarmt niet de omgeving, maar alleen de voorwerpen of lichamen die rechtstreeks door de warmtestralers worden aangestraald. Binnen enkele seconden is de warmte duidelijk voelbaar. Infraroodwarmtestralers worden daarom veel gebruikt als optimaal warmtebron voor buitentoepassingen.