Verano Tumba

Pergolazonwering tegen zon en regen

Verano Tumba

Een pergolazonwering is een terrasoverkapping met waterafstotend doek. Zo beschermt de pergola je zowel tegen de invallende zon als tegen een fikse regenbui. Geniet je 's zomers op je terras van een etentje of borrel dan heb je met jouw pergolazonwering de garantie dat je buiten kunt blijven zitten!

Red Dot Award

De palen en zijgeleiders van de pergolazonwering V642 – Tumba hebben hetzelfde formaat en daarmee wordt eenheid in ontwerp, en uitstraling, gecreëerd. De visuele impact van verbindingsonderdelen van de pergolazonwering zijn geminimaliseerd en de intrekbare constructie biedt een efficiënte bescherming tegen zowel zon als regen. Benieuwd hoe onze terrasoverkapping met doek een Red Dot Award won? Lees hier meer over het winnende design van de pergolazonwering.

Verano Tumba
Verano Tumba
Verano Tumba

Pergola V642 - Tumba

De pergolazonwering V642 - Tumba is toepasbaar op een terrasoverkapping of aan de gevel incl. palen. Deze pergolazonwering wordt uitgevoerd met zonwerend, waterafstotend en weersbestendig 100% high-tec polyester uni-doek met rits in zijgeleiding. Het uni-doek zorgt voor minder slijtage, een stabiele doekspanning en een kleine cassette.

Winnaar Red Dot Design Award 2020!

Pergolazonwering op maat

Een pergolazonwering van Verano® wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de pergolazonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van een terrasoverkapping met doek en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!