WINSOL

Pergola Z!P

WINSOL - Pergola Z!P

Deze pergola met schuin dak hangt aan het huis vast, net zoals een zonneluifel.

Terrasoverkapping met doek en geïntegreerde regenafvoer

Snakt u ook naar een aangename plek om te vertoeven tijdens mooie lente-, zomer- en herfstdagen. De Pergola Z!P zorgt voor schaduw en beschermt ons tegen de zon. U beslist zelf hoeveel schaduw u op het terras wilt. Laat daarvoor het doek van de overkapping deels of helemaal uitrollen. En als er geen zon is, dan zit het doek netjes opgerold in de strakke, gesloten kast aan de gevel, net zoals bij een zonneluifel!

En wat tijdens typische Nederlandse BBQ avondjes dat het toch licht gaat regen, geen nood. De Pergola Z!P is dankzij de geïntegreerde regenafvoer in de staanders wel bestand tegen wat regen. De helling van het dak zorgt hiervoor, je kan dus gerust blijven zitten tijdens een zomerse regenbui(tje).

Gezelligheid troef: ledverlichting

Geniet van 's morgens vroeg tot 's avonds laat onder de pergola. Dankzij de verschillende ledverlichtingsopties creëert u zelf de juiste sfeer. Wilt u vooral functioneel wit licht om ook wanneer het schemert zonder problemen verder te lezen in u boek? Of zoekt u eerder extra sfeermakers zoals gekleurd RGB licht of een diffuus licht dat schijnt op het doek? Ontdek alle mogelijkheden in onze inspiratieshowroom, de mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunnen we zelfs spots integreren in de versterkende dwarsbalk!

Wilt u een terrasoverkapping met een hoog comfortgehalte? Ook Bluetooth luidsprekers, een volant-plus op zonne-energie, infrarood verwarming, regen-, wind- en zonnesensoren, stopcontacten en USB oplaadpunten zijn mogelijk!

Handige bediening, altijd bij de hand!

Alle functies van de Pergola Z!P CUBE, zoals het in- en uitschuiven van het doek, de ledverlichting, de Bluetooth speakers, het op- en neerlaten van de ingebouwde screens (optioneel),... bedient u allemaal via de handige smartphone en tablet app! Zo hoeft u nooit af te vragen waar de afstandsbediening ligt. Wil je graag nog een extra bedieningsmogelijkheid voor die momenten wanneer je jouw smartphone niet bij de hand hebt? Of u net na een verfrissende duik in het zwembad de screens even wil sluiten voor de nodige privacy? Dan zijn de design drukknoppen in de paal ook een optie! Deze zijn bovendien waterdicht én verlicht!

WINSOL - Pergola Z!P
WINSOL - Pergola Z!P
WINSOL - Pergola Z!P

Sfeerwanden: functioneel én decoratief

Glazen schuifwanden met of zonder steellook, houten schuifwanden, buiten gordijnen, Ambiente lamellenwand of screens. We hebben voor iedere stijl een afdichting! Deze sfeerwanden zijn de perfecte manier om de Pergola Z!P of Z!P CUBE af te werken én ze zorgen voor de nodige beschutting en privacy. En wanneer u kiest voor onze glazen wanden boet u ook niet in op het zicht naar buiten én de daglichtinval.

En ook voor horecazaken met een groot terras hebben we de gepaste oplossingen. Zo kunnen we verschillende Pergola Z!P of Z!P CUBE elementen aan elkaar koppelen om een grote oppervlakte te overkappen. Uw klanten genieten vervolgens beschut en met het nodige comfort van u zelf samengestelde creatie! Onze gemotoriseerde Perspective glaswand die volledig geopend tot op balustradehoogte komt, is de perfecte afsluiting voor het terras.

Op zoek naar meer informatie? Ontdek alles over de Pergola Z!P en Z!P CUBE in onze aparte inspiratiebrochure. Ontvang de gratis brochure gewoon in je mailbox. Makkelijk én snel! Vraag hem nu aan.

Ontdek de Pergola Z!P CUBE in het echt!

Wilt u graag even de Pergola Z!P CUBE of een ander Winsol product ontdekken in het echt? Kom langs in onze inspiratieshowroom, maar maak eerst een afspraak zodat onze adviseurs voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken.

Pergola Z!P en Z!P Cube vanaf november 2021 leverbaar bij ASCO Zeeland

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Direct een offerte aanvragen

Afspraak maken

Bent u enthousiast geworden van onze producten

Maak snel een afspraak