SunCircle

Rolluiken

SunCircle Rolluiken

Wat is een rolluik?
Rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend, isolerend tijdens zowel geluid als warme en koude dagen en inbraakvertragend. SunCircle onderscheidt zich in rolluikenland door het gebruik van dikkere profielen, voor nog meer kwaliteit. Niet voor niets geven wij zeven jaar garantie op onze Excellent-lijn en vijf jaar op onze Basic producten!

Krachtig pantser
Het is ontzettend handig om met functionele rolluiken uw ramen of deuren af te sluiten. De steige lamellen vormen een krachtig pantser. Dat pantser werkt inbraakvertragend en geeft u daarmee een veilig gevoel. Qua bediening zijn er veel mogelijkheden: met een schakelaar, uw smartphone of de afstandsbediening. Wilt u voorkomen dat uw motor bij weerstand door blijft draaien (en kapot kan gaan)? Kies dan voor een motor met weerstandsherkenning.

SunCircle Rolluiken
SunCircle Rolluiken
SunCircle Rolluiken

Uitgekiend maatwerk
ASCO Zeeland adviseert u graag over uw keuze voor rolluiken. Uw wensen voor kleur en kastvorm zijn leidend. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs voor een prijsopgave. Diezelfde adviseur denkt ook met u mee in een veilige installatie, zodat u bij bijvoorbeeld een brand in uw woning wel naar buiten kunt.

Stijlvolle kleuren
Voor de kast en de lamelkleuren kunt u kiezen uit diverse standaard kleuren. Kies voor een opvallende kleur dat in contrast staat met uw woning om het rolluik op te laten vallen. Blijft u liever in stijl met uw woning? Kies dan een kleur die overeenkomt met uw kozijnen. Advies nodig? Neem contact op!

Modellen
Rolluik | in ronde of afgeschuinde uitvoering (met lamelhoogte 40, 44 en 55)