Suncircle screens

Uitmuntende prestaties als het gaat om zon- en warmtewering

SunCircle Screens

Wat zijn screens?
Screens zijn doeltreffende zonwering. De vlakhangende stof zorgt voor optimale filtering van zonlicht en warmte. U kunt rekenen op een zonlichtfiltering van maar liefst 85%. Tegelijk kunt u nog gewoon naar buiten kijken. Een screen zorgt voor een gevoel van privacy, zonder het contact met de ‘buitenwereld’ af te sluiten. Onze ritsscreens zijn windvast op iedere hoogte en hebben geen kieren tussen het doek en de geleiders. Onze kwaliteit? SunCircle biedt op zijn Excellent screens 7 jaar garantie!

Breed inzetbaar
Er is bijna geen zonweringproduct zo breed inzetbaar als screens. Dit type zonwering is gemakkelijk op elke plaats aan of om het huis te monteren. Dit omdat een screen nauwelijks ruimte inneemt, wat prettig is voor een raam of om een terrasoverkapping. Screens geven een zacht en diffuus licht in huis. SunCircle-screens zijn uitgevoerd in een ronde of afgeschuinde kast, stuk voor stuk verkrijgbaar in alle denkbare RAL-kleuren.

Suncircle screens
Suncircle screens
Suncircle screens

Slim maatwerk
Naast dat ze voor ramen goed functioneren als zon- en warmtewering, zijn ze ook goed toepasbaar om veranda’s af te sluiten. Dit is handig voor extra privacy en/of bescherming tegen wind. SunCircle- screens zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar (tot 6,5 meter breed). Vraag naar ons speciale maatwerk voor uw bijzondere situatie!

Meer dan 60 doekkleuren
De screendoeken worden gemaakt van oersterk glasvezel. De kenmerken van het screendoek bepalen de mate van het zicht naar buiten, de verduisterende werking en de filtering van het zonlicht. SunCircle biedt u de keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren doek. Passend bij de uitstraling van uw woning!

Modellen
Screen | in ronde of afgeschuinde uitvoering
Ritsscreen | in ronde of afgeschuinde uitvoering
LX-55 | exclusieve uitstraling, verfijnde afwerking en onzichtbaar bevestigingsmateriaal