Terrasscherm

ERHARDT J

Terrasscherm ERHARDT J

Het beproefde cassettezonnescherm - Overtuigend in de details

Bij het cassettezonnescherm J zijn de complete techniek en de doekrol onzichtbaar wanneer het scherm is ingedraaid. Daardoor is een maximale bescherming tegen weersinvloeden gegarandeerd, terwijl het systeem toch onopvallend is.  Dankzij de uiterste geringe constructiehoogte van slechts 12 cm kan het zonnescherm door de vele montagemogelijkheden ook in de kleinste ruimte perfect integreren. De standaard geïntegreerde motorregeling verhoogt het bedieningsgemak. Het design van de cassette van de ERHARDT J is bijzonder onopvallend en tijdloos slank.

Terrasscherm ERHARDT J
Terrasscherm ERHARDT J
Terrasscherm ERHARDT J

De robuuste frontkoker maakt de cassette stabiel en torsiestijf. Voor nog meer vrijheid leveren wij ook als optie een draadloze afstandsbediening. De beproefde functionaliteit is gebaseerd op een combinatie van duurzame materialen en een hoogwaardige verwerking.

De elegante zijdelen in chroomlook zorgen voor een bijzonder fraai materiaalaccent dat uw zonnescherm een tijdloze schoonheid geeft. Een van onze fraaie stoffen met passende grijstinten maakt uw zonnescherm bijzonder exclusief. De ERHARDT J is leverbaar in twee verschillende chroomuitvoeringen. Zowel de zijprofielen als de zijdelen van het uitvalprofiel kunnen naar keuze in chroomlook worden gecombineerd.

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Direct een offerte aanvragen

Afspraak maken

Bent u enthousiast geworden van onze producten

Maak snel een afspraak