Terrasscherm

ERHARDT Q

Terrasscherm ERHARDT Q

Modern Bauhausdesign op het hoogste technische niveau met geïntegreerde ledverlichting. Bij het cassettezonnescherm Q zijn het doek en de techniek perfect beschermd in de gesloten behuizing. Daardoor is het geheel perfect beschermd tegen weersinvloeden. De behuizing is in de stijl van het moderne Bauhausdesign gehouden en kan dus perfect in elke bouwstijl geïntegreerd worden. De ERHARDT Q is ontworpen volgens de laatste stand van de techniek en opgebouwd uit hoogwaardige materialen. Het scherm onderscheidt zich door een uitzonderlijke stabiliteit en torsiestijfheid.

De ERHARDT Q is bijzonder robuust en duurzaam en is daarom ook geschikt voor grotere oppervlakken. De ERHARDT Q wordt standaard geleverd met motor, als optie met een draadloos bediende motor. Als optie is ook een geïntegreerde ledverlichting leverbaar. Het licht is gelijkmatig en erg aangenaam. De ERHARDT Q is ook leverbaar als dubbel zonnescherm voor optimale bescherming tegen inkijk en zonlicht.

Terrasscherm ERHARDT Q
Terrasscherm ERHARDT Q
Terrasscherm ERHARDT Q

Om het schaduwvlak aanzienlijk te verbeteren kunt u het dubbele zonnescherm tot 1,70 m verticaal omlaag bewegen. Het dubbele zonnescherm kan net als het hoofdzonnescherm comfortabel via de standaard radiografische zender worden bediend. Bovendien beschermt een verticaal zonnescherm erg goed tegen verblinding bij laagstaande zon. De SOLTIS-doekdessins laten u wel naar buiten kijken, maar beschermen u tegen nieuwsgierige blikken van buiten.