Suncircle

Terrasschermen

Suncircle Terrasschermen

Wat is een knikarmscherm?
Terrasschermen, ook wel zonneschermen of knikarmschermen genoemd, vormen het verlengstuk van uw woning. Een mooi voorbeeld van buitenzonwering, made by SunCircle. Uw wooncomfort neemt toe maar liefst 3,5 meter, uw leven zal zich nog makkelijker verplaatsen naar het aangrenzende terras. Suncircle Knikarmschermen zijn er in 4 verschillenden types. Elk met zijn eigen sprekende eigenschap!

Ultiem genieten
Creëer veel schaduw op warme zomerdagen. Of gebruikt u het SunCircle-knikarmscherm ook als beschutting op een heerlijke zomeravond? Een terrasscherm biedt u gedurende de dag een comfortabele plek om buiten te leven. Zonder de felheid van de hoogstaande zon. Tegelijk kunt u ook extra sfeer scheppen op een zomeravond dankzij de in het zonnescherm geïntegreerde verlichting. En, hoe comfortabel is dat: u opent en sluit uw knikarmscherm eenvoudig vanuit uw stoel. Met uw smartphone of de afstandsbediening.

Suncircle Terrasschermen
Suncircle Terrasschermen
Suncircle Terrasschermen

Uitgekiend maatwerk
Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om knikarmschermen. Denk aan verschillen in afmeting, uitval, kleuren en niet te vergeten de uiteenlopende montage-opties. Uw zonweringswensen spelen daarin een belangrijke rol. Wij meten daarom de situatie bij u thuis in en adviseren u over de mogelijkheden. Ons doel? Spelen met de zon, om uw leefcomfort nóg groter te maken.

Stijlvolle doekkleuren
Onze producten voorzien we alleen van de allerbeste zonweringsdoeken. Over oer-Hollandse kwaliteit gesproken…. Dat zorgt voor optimale bescherming tegen fel zonlicht. De doekcollectie is kleurvast en duurzaam. Uiteraard kunt u kiezen uit talloze kleuren of dessins. SunCircle en ASCO Zeeland volgen daarin uiteraard de laatste trends.

Modellen
HZ-D3400 | gesloten cassette, stijlvolle strakke zonwering
HZ-T2200 | gesloten cassette, strak design, tijdloos model
HZ-T2000 | semi-gesloten cassette, basic functioneel model