TERRASSCHERM

Terrasscherm Q

Terrasscherm Q

45 jaar lange ervaring vind je terug in de Q. De samenhang tussen toptechnologie en cubistisch design zorgt ervoor dat ieder geveltype kan stralen dankzij dit zonnescherm. Deze aluminium opgebouwde, gesloten cassette bevat de laatste nieuwe technologische hoogstandjes die zonwering kan bieden. De Q is ook bestand tegen hevige windstoten dankzij het kipblock systeem en kan uitgerust worden met LED verlichtingen en een gemotoriseerde volant-plus voor extra privacy.

Het knikarmscherm wordt gekenmerkt door het unieke vierkante box design met elegant afgeronde profielen, vandaar de naam Q. De in diverse kleuren en materialen leverbare zijconsoles geven het scherm een persoonlijke touch. Optioneel kan het voorprofiel van een ingebouwde volant voorzien worden als bescherming tegen de laagstaande zon. De volant kan zowel manueel als elektrisch worden aangestuurd. De elektrische bekabeling naar de kast wordt volledig overbodig dankzij een batterijmotor waarvan de batterijen automatisch opladen als de zonnetent zich in gesloten toestand bevindt.

Terrasscherm Q
Terrasscherm Q
Terrasscherm Q

Uniek concept

Het knikarmscherm is opgebouwd volgens een nieuw draagbuisprincipe wat de stabiliteit van het scherm verhoogt. Dankzij de uitneembare stalen draagbuis, wordt het scherm snel, met de nodige speelruimte en eenvoudig gemonteerd. Na montage wordt de volledige draagstructuur verborgen door de perfect geconcipieerde profielen en krijg het zonnescherm zijn uniek en modern design. Uitwendig is geen enkele schroef zichtbaar en inwendig wordt de doekrol over de volledige breedte ondersteund door het doekondersteuningsprofiel.

Optionele LED-verlichting

Optioneel kan het knikarmscherm voorzien worden van een uniek en gepatenteerd LED-verlichtingssysteem. De in een dichtingsrubber geïntegreerde LED-strip bevindt zich in de kast en zorgt naast rechtstreekse verlichting eveneens voor een perfecte en geluidsarme afdichting tussen kast en voorprofiel. In gesloten toestand is de LED-strip beperkt zichtbaar en accentueert het op een discrete manier de contouren van de zonnetent. De verlichting wordt met afstandsbediening aangestuurd en de sturings- en verlichtingscomponenten worden steeds in de zijconsoles geïntegreerd.
Kom het terrasscherm bewonderen in onze inspiratieshowroom

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Direct een offerte aanvragen

Afspraak maken

Bent u enthousiast geworden van onze producten

Maak snel een afspraak