Winsol Lumisol

Genieten van je terras!

Winsol Lumisol

Een hele dag lang genieten van je terras?
Dat doe je onder een Lumisol, onze populairste zonnescherm. Je haalt er een hoogwaardig staaltje design en duurzaamheid mee in huis.

Voorzien van onderhoudsvriendelijk acryldoek 100% acryl zonweringsdoek dat uiterst onderhoudsvriendelijk en zeer weerbestendig is en in hoge mate kleurvast Vuilafstotend en vetafwerend, Schimmelwerend en rotvrij.

De volledig gesloten cassette beschermt extra tegen stof en ongedierte
Tip: zorg ervoor dat je doek droog blijft!
Let er op dat je je zonnescherm steeds oprolt wanneer het 100% droog is.
Anders kan er schimmelvorming ontstaan die het doek aantast. Heb je het toch moeten inrollen tijdens een regenbui? Laat het dan de volgende dag helemaal drogen! Zo gaat je zonwering nog langer mee!

 

Winsol Lumisol
Winsol Lumisol
Winsol Lumisol

Past bij elke stijl
Omdat de kast aan je gevel bevestigd moet worden, heb je natuurlijk liefst dat die er bij past. De cassette van de Lumisol is sober, functioneel en discreet. We stellen hem standaard beschikbaar in 12 RAL-kleuren en de productie ervan gebeurt steeds op maat. het lakwerk verzorgen we in onze eigen lakkerij, zodat je er zeker van bent dat de Lumisol naadloos aansluit bij je andere gevelelementen.

Ingebouwde witte LED-verlichting
Directe witte LED-strook in de kast: ideaal voor helder licht om bij te lezen. Indirecte witte sfeerverlichting in de voorlijst: voor een gezellige sfeer tijdens een etentje of een avond onder vrienden.