Polysun®

Zonwering in isolatieglas

Zonwering in isolatieglas

Natuurlijk wil bijna iedereen een mooi licht huis, met een moderne of klassieke uitstraling. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor meer glas in hun huis. Voor een groots uitzicht en meer licht van buiten. Maar met meer glas haal je ook problemen in huis. Zo wordt licht en warmte moeilijker te reguleren, laat we het niet over schoonhouden hebben, dat is voor de meeste een vervelende maar vooral tijdrovende klus.

Gelukkig kunnen deze problemen tot het verleden horen, hiervoor zijn Polysun® zonwering in isolatieglas de oplossing bij uitstek. Dus geniet van meer uitzicht en licht zonder compromissen. In onze inspiratieshowroom op de Mortiereboulevard hebben wij meerdere systemen voor u gepresenteerd, zodat u kan zien wat deze zonwering allemaal voor voordelen voor u heeft.

Polysun® systemen zijn zonwerende systemen tussen het glas. De systemen zijn hierdoor hermetisch van de buitenlucht afgesloten zodat er niemand bij kan, ook stof en vocht zijn uitgesloten. En nog mooier schoonmaken is ook niet meer nodig.
Veel mensen vinden jaloezieën een mooie oplossing, maar dat schoonmaken van al die lamellen ziet men niet zitten. Met Polysun@ jaloezieën kan stof zich niet ophopen. Beseft u ook dat steeds meer mensen gevoeliger zijn voor stof en sommige een allergie hiervoor hebben.

De combinatie van duurzame componenten en het feit dat het tussen glas zit maakt het systeemhaast onverwoestbaar. De systemen zijn getest op minimaal 20000 gebruikscycli volgens de ISO-9001 norm en voldoen dan ook aan de hoogste materiaal- en duurzaamheidseisen. Een levensduur van 20+ jaar is dan ook geen uitzondering (wat is de levensduur van ingespannen aluminium jaloezieën van Luxaflex bijvoorbeeld – gemiddeld 6 tot 8 jaar)

De verschillende systemen die u bij ASCO Zeeland kan kopen zijn:

  • Jaloezie
  • Plissé
  • Plissé black out

Kies de zonwering in isolatie die het best bij je past en Polysun® zonwering in isolatieglas is gewoon betaalbaar.

Zonwering in isolatieglas
Zonwering in isolatieglas
Zonwering in isolatieglas