Erhardt Tibelly Ambiente

Een moderne stoffencollectie met briljant heldere kleuren

Erhardt Tibelly Ambiente - Zonweringdoeken

Een moderne stoffencollectie met briljant heldere kleuren

SUNSILK is een moderne stoffencollectie met een ongeëvenaarde keuze aan briljante kleuren die creatief zijn gecombineerd in fantastische dessins. SUNSILK NATURA is de bijpassende exclusieve collectie die bestaat uit 11 dessins die uitsluitend op ERHARDT-zonneschermen leverbaar zijn. SUNSILK NATURA is vervaardigd van hetzelfde materiaal als SUNSILK. De kleuren en patronen zijn echter neutraler door de uiterst fijne en geraffineerde streepdessins. De kleurharmonieën zijn ontleend aan de natuur .

De SUNSILK-collectie is in tegenstelling tot acryl aanzienlijk vormstabieler en lichtdoorlatend, maar beschermt even goed tegen uv-licht. Het oppervlak is erg robuust en onderhoudsarm. De grote keuze aan kleuren is indrukwekkend, zeker in combinatie met de talloze streepdessins. SUNSILK overtuigt met adembenemend briljante kleuren. De kleuren zijn lichtecht en behouden ook na jaren hun helderheid. Afhankelijk van het dessin en de stand van de zon ontstaan fantastische kleureneffecten. Zelfs lichte kleuren krijgen een bijzondere uitstraling en de dessins zijn tijdloos mooi. De SUNSILK-collectie beschermt uiteraard optimaal tegen uv-licht.

Erhardt Tibelly Ambiente - Zonweringdoeken
Erhardt Tibelly Ambiente - Zonweringdoeken
Erhardt Tibelly Ambiente - Zonweringdoeken

Prachtige linnenlook, gecombineerd met de modernste weeftechniek
SUNVAS CASA biedt een combinatie van prachtige lichteffecten, fraaie kleurschakeringen en unieke structuureffecten. Het kleurenspel wordt dynamischer en aangenamer. Unistoffen worden levendiger en zijn optisch minder gevoelig. Brede kleurstrepen krijgen door de geraffineerde weefeffecten meer dynamiek en een fantasierijke schaduwen. Speciale combinatie- weeftechnieken zorgen voor een oppervlak met 3D-structuureffect. Deze buitengewone oppervlakken en speciale weeftechnieken zijn kenmerkend voor de exclusieve SUNVAS CASA-collectie.

SUNVAS CASA is alleen verkrijgbaar op ERHARDT-zonneschermen. Door de unieke oppervlakken is het kleureffect buitengewoon aangenaam. Speciale weeftechnieken zorgen voor indrukwekkende structuureffecten en de bijzonder fraaie kleur- en lichteffecten doen denken aan fraaie linnenstoffen.  De collectie is ondanks de schijnbaar zachte oppervlakken erg robuust, onderhoudsarm en uiteraard lichtecht. De afzonderlijke effecten worden in het patroon geraffineerd en fraai gecombineerd en bieden de kijker een fantasievol en fijnlijnig beeld. De kleur en het patroon bepalen gewoonlijk het karakter van een zonneschermdoek. De SUNVAS CASA voegt daar ook nog de weeftechniek en de oppervlaktestructuur als nieuwe en opmerkelijke vormgevingselementen aan toe.

De SUNVAS CASA-collectie beschermt uiteraard optimaal tegen uv-licht. Door de exclusieve oppervlakken creëren die een bijzondere sfeer op uw terras.