Geniet meer van buiten

met een inschuifbare overkapping!

Beleef buiten in Goes met een inschuifbare overkapping van ASCO

Wist u dat een inschuifbare overkapping de perfecte uitbreiding is van de leefruimte van uw woning in Goes? En dat deze oplossing ook nog eens heel flexibel is? Bij een terrasoverkapping denken veel mensen aan een constructie met een glazen dak of zelfs een complete serre. Toch wil bijna iedereen even flexibel zijn als met een zonnescherm. U wilt een overkapping die u gemakkelijk kunt openen en sluiten. En dat is precies het voordeel van een inschuifbare terrasoverkapping van ASCO.

Altijd buiten
Met de inschuifbare overkappingen van ASCO kunt u eigenlijk op alle momenten van de dag buiten zitten. We werken met overkappingen van Palmiye die een hoge mate van gebruiksgemak bieden. Ze zijn eenvoudig bedienbaar en een druk op de knop volstaat om het systeem in gang te zetten. Uit- en inschuifbaar, zonwerend, regen en windbestendig Het doek van deze terrasoverkapping schuift met een druk op de knop naar boven of beneden. Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind. En dat het hele jaar door! Omdat het scherm van de inschuifbare overkapping van speciaal PCV-doek is gemaakt, kunt u deze terrasoverkapping permanent gebruiken. Zomer en winter.

Maak uw huis compleet met een fraaie overkapping
Meer leefruimte in Goes
Inschuifbare overkappingen van ASCO

De woontrend: binnen wordt buiten
Het verbinden van het woonhuis met het buitengedeelte is nu al een aantal jaar een belangrijke trend op woongebied. Dit geldt dus ook zeker voor uw woning in Goes. Een inschuifbare overkapping past perfect bij deze trend. U creëert een echte leefruimte buiten – zonder dat u afbreuk doet aan de tuinbeleving. U verblijft gewoon in de open lucht, maar dan vele malen comfortabeler! Geen felle zon, geen regen: kortom goed beschermd tegen heftig weer. Zo heeft u alle gemakken van uw huis terwijl u heerlijk buiten zit. Wat een geweldige oplossing, zo’n inschuifbare overkapping!