Suncircle BuitenTrend

De overkapping voor particulier en horeca

Suncircle BuitenTrend

Wat is een schuifbare terrasoverkapping?
Het hele jaar door het buitenleven proeven kan met een aluminium terrasoverkapping met doek van SunCircle – De BT (BuitenTRend). Het geavanceerde systeem gecombineerd met elegant Italiaans design zorgt voor een royale uitbreiding van uw woonruimte. Bijna ongeacht de weersomstandigheden kunt u buiten genieten van uw tuin!

Flexibel lichtspel
Wilt u geen vaste constructie, maar wilt u naar wens het dak openen of sluiten? Met één druk op de knop regelt u dat, op uw smartphone of met de afstandsbediening. Vandaag in de zon, morgen beschut tegen regen en wind.

Weersbestendig genieten
Door de ijzersterke constructie en het waterdichte PVC-doek is uw aluminium terrasoverkapping ook bij slechte weersomstandigheden te benutten. Tot wel windkracht 8, zware regen en 20 cm sneeuwbelasting. En natuurlijk ook tijdens een stralende zomerdag!

Suncircle BuitenTrend
Suncircle BuitenTrend
Suncircle BuitenTrend

Ingebouwde regenafvoer
Het flexibele systeem van de aluminium terrasoverkappingen heeft standaard een waterdicht pvc-doek. Uniek is ons ingebouwde regenafvoersysteem. Daardoor kunt u zelfs tijdens een regenbui gewoon buiten blijven zitten. SunCircle levert een oer-Hollands kwaliteitsproduct, met 7 jaar garantie en een lange levensduur. Uiteraard zonder al te veel onderhoud! Met onze exclusieve aluminium terrasoverkapping met schuifbaar doek bent u het hele jaar door verzekerd van comfortabele momenten. En: dankzij de elektrische BEDIENINGSMOGELIJKHEDEN (smartphone of afstandsbediening) kunt u naar wens kiezen voor zon of schaduw.

Gedetailleerd maatwerk
Al onze overkappingen worden op maat gemaakt. Een terrasoverkapping kan wel tot 12 meter diepte en 16 meter breedte overdekken, een flinke oppervlakte. Zijn er meer wensen? Ook voor luxe verlichting, heaters en winddichte zijkanten levert SunCircle een totaalconcept. De zijkanten bestaan uit onze uit eigen productie afkomstige ritsscreen.

Doek in stijlvolle kleuren
Het frame is leverbaar in hout en aluminium. Daarmee creëert u, passend bij uw wensen, voor een moderne look of landelijke uitstraling. Heeft u nog wensen voor de kleur van een doek? Ook daarvoor zijn diverse mogelijkheden.

Modellen
BT 126 (zonder staanders in bestaande situatie toe te passen)
BT 128 (Max breedte: 12.000 mm x Max uitval: 6.000 mm)
BT 230 (Max breedte: 16.000 mm x Max uitval: 10.000 mm)