Terrasscherm

ERHARDT SD

Terrasscherm ERHARDT SD

Het sterke cassettezonnescherm SD met beproefde techniek en een bijzonder vlakke constructie.

Bij het cassettezonnescherm zijn het doek en de techniek perfect beschermd in de gesloten behuizing. Daardoor is het geheel perfect beschermd tegen weersinvloeden. Een ander geraffineerd detail is de geïntegreerde regengoot. Ondanks de geringe constructiehoogte van slechts 15 cm onderscheidt de ERHARDT SD zich door een uitzonderlijke stabiliteit en torsiestijfheid.

De ERHARDT SD is bijzonder robuust en daarom ook geschikt voor grotere oppervlakken. De cassette oogt door de tijdloze vormgeving erg licht en elegant, maar is toch enorm belastbaar. Een volant is als optie leverbaar. De beproefde functionaliteit is gebaseerd op een combinatie van duurzame materialen en een hoogwaardige verwerking.

Terrasscherm ERHARDT SD
Terrasscherm ERHARDT SD
Terrasscherm ERHARDT SD

De ERHARDT SD is ook leverbaar als dubbel zonnescherm. Om het schaduwvlak aanzienlijk te verbeteren kunt u het dubbele zonnescherm tot 1,70 m verticaal omlaag bewegen. Bovendien beschermt een verticaal zonnescherm erg goed tegen verblinding bij laagstaande zon. De SOLTIS-doekdessins laten u wel naar buiten kijken, maar beschermen u tegen nieuwsgierige blikken van buiten. Het verticale zonnescherm kan net als het hoofdzonnescherm worden bediend via een kruk of een motor met afstandsbediening.